Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hármasba beszálló férfiak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hármasba beszálló férfiak, válaszolnátok néhány kérdésemre?

Figyelt kérdés

Olyanok válaszát várom (akár privátban is), akik szálltakvmár be párhoz vagy tervezik.

-Mi alapján döntitek el, hogy kihez szálltok be? (Kor, külső, elképzelések, stb.)

-Mennyire ragaszkodtok az óvszerhasználathoz? Ha nem, kértek-e/mutattok-e szűrési eredményt?

-Mi fér bele nektek és mi az, ami tuti nem?

-Mit tud nyújtani nektek a hármas, miért szeretitek vagy szeretnétek?

Köszi előre is a válaszokat!

N

2023. júl. 26. 12:35
 1/9 anonim ***** válasza:
79%
külső és elképzelések...óvszer alap nálam...csak a lánnyal foglalkozom a pasival max. sörözöm...izgalmat és változatosságot nyújt...meg lett belőle jó üzleti viszony az életben.
2023. júl. 26. 12:39
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen
2023. júl. 26. 12:44
 3/9 anonim ***** válasza:
73%
Szimpátia, külső és hasonló vágyak ami leginkább számít. Ha érdekel hosszabban keress meg nyugodtan
2023. júl. 26. 12:49
 4/9 anonim ***** válasza:
84%

A nő külseje és szimpátia, középkorú nőies vagy nőiesen telt nőket preferálom. Elsőre óvszer, de ha tartóssá válik akkor volt, hogy orvosi vizsgálatok után anélkül is. Megbeszélés, összeszokás kérdése, hogy mi fér bele voltak extrémebb dolgok is. Ha konkrét kérdésed van irk privit kérlek.

Izgalom, különleges élmény nekem is kielégíti 1-2 egyedi vágyam:-)

2023. júl. 26. 12:50
 5/9 anonim ***** válasza:
85%
Első sorban legyen ápolt pár és civilizált,a tobbit meg lehet beszélni
2023. júl. 26. 12:53
 6/9 anonim ***** válasza:

Kinézet, kisugárzás, igények, vágyak

Gumi megbeszéljük

Kaki, állat, vér, s nem vagyok semmi homo részese

Izgat, izgalmas, szeretem, amikor a nő kielégül

Ha van kérdés, írj! Vagy adj címet, hogy csevegjünk gmail talkon, hangoutson

45/F

2023. júl. 26. 14:06
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy időben sokat jártam fel egy jóbarátomhoz, és sokat voltunk 3asban egész deélutánokat és estéket. A barátnőjével él, ezért hármasban. Nagyon jól kijöttünk (mai napig), és hát úgy elég közel kerültünk már egymáshoz. Az elején csak utalgattak rá, aztán poénkodva beszéltünk is róla. Végül hármas szex nem lett, de 2 alkalommal leszopott engem is és a haveromat is. Kicsit el is bizonytalanodtam, mert akkor láthattam, hogy a haveromnak nagyobb a mérete is, és nagyon potens, én pedig nevetségesen gyorsan elélveztem mindkét alkalommal, szex így nem is nagyon menne, picit szégyelltem is ezt a dolgot. De utána full természetesen tudtunk viselkedni újra egymással, azóta is, úgyhogy ez is jó volt. Asszem már ők sem erőltetik annyira, mert látták, hogy elég gyenge láncszem vagyok, és közben nekem is lett barátnőm, miatta már tabu a dolog. Ami érdekes, hogy a csaj erősen túlsúlyos, és nemcsak emiatt, de egyáltalán nem jön be külsőre. Mégis nagyon izgatott a téma, és nagyon gyorsan el is intézett mindkét alkalommal.
2023. júl. 26. 16:00
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Voltam már párszor harmasban (hetero). 27/F

Kihez: tetsszen a hölgy, de legyen szimpatikus a srac is. Ami nagyon fontos meg, hogy legyen egy jo kommunikacio, legyenek lazak, nyitottak, jofejek. Turelmetlen, bunko, buta stb nezhet ki barmilyen jol, kosz nem.

Ovszer jo ha nem kell, eddig nem voltam olyan ovatos de a jovoben szeretnek mindig tesztet mutatni/kerni

Belefer: ketten kenyeztetni a holgyet, cuckold, kolcsonadas, akar csak nezni, swingerbe menni, bdsm bizonyos elemei, plusz lany, gangbang. Nem fer bele: ferfival barmit csinalni.

Mit nyujt: új nő, kotottsegek nelkul csak a szexet elvezni, az extazisa amikor ket ferfi kenyezteti, meg jofej emberekkel talalkoztam ilyen kozegben

2023. júl. 26. 18:22
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Gumi alap később el lehet hagyni.

Nyilván a külső is számít de pl ha valami extra dologra kérnek és érdekel akkor is megyek sok mindenre nyitott vagyok.

2023. aug. 12. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!