Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hármasba beszálló férfiak, válaszolnátok néhány kérdésemre?
Olyanok válaszát várom (akár privátban is), akik szálltakvmár be párhoz vagy tervezik.
-Mi alapján döntitek el, hogy kihez szálltok be? (Kor, külső, elképzelések, stb.)
-Mennyire ragaszkodtok az óvszerhasználathoz? Ha nem, kértek-e/mutattok-e szűrési eredményt?
-Mi fér bele nektek és mi az, ami tuti nem?
-Mit tud nyújtani nektek a hármas, miért szeretitek vagy szeretnétek?
Köszi előre is a válaszokat!
N
A nő külseje és szimpátia, középkorú nőies vagy nőiesen telt nőket preferálom. Elsőre óvszer, de ha tartóssá válik akkor volt, hogy orvosi vizsgálatok után anélkül is. Megbeszélés, összeszokás kérdése, hogy mi fér bele voltak extrémebb dolgok is. Ha konkrét kérdésed van irk privit kérlek.
Izgalom, különleges élmény nekem is kielégíti 1-2 egyedi vágyam:-)
Kinézet, kisugárzás, igények, vágyak
Gumi megbeszéljük
Kaki, állat, vér, s nem vagyok semmi homo részese
Izgat, izgalmas, szeretem, amikor a nő kielégül
Ha van kérdés, írj! Vagy adj címet, hogy csevegjünk gmail talkon, hangoutson
45/F
Voltam már párszor harmasban (hetero). 27/F
Kihez: tetsszen a hölgy, de legyen szimpatikus a srac is. Ami nagyon fontos meg, hogy legyen egy jo kommunikacio, legyenek lazak, nyitottak, jofejek. Turelmetlen, bunko, buta stb nezhet ki barmilyen jol, kosz nem.
Ovszer jo ha nem kell, eddig nem voltam olyan ovatos de a jovoben szeretnek mindig tesztet mutatni/kerni
Belefer: ketten kenyeztetni a holgyet, cuckold, kolcsonadas, akar csak nezni, swingerbe menni, bdsm bizonyos elemei, plusz lany, gangbang. Nem fer bele: ferfival barmit csinalni.
Mit nyujt: új nő, kotottsegek nelkul csak a szexet elvezni, az extazisa amikor ket ferfi kenyezteti, meg jofej emberekkel talalkoztam ilyen kozegben
Gumi alap később el lehet hagyni.
Nyilván a külső is számít de pl ha valami extra dologra kérnek és érdekel akkor is megyek sok mindenre nyitott vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!