Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátnőm azt állítja hogy nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm azt állítja hogy nem masztizik, hogyan lehetne kideríteni hogy tényleg így van e?

Figyelt kérdés
Vannak árulkodó jelek amik masztira utalnak?
2023. júl. 26. 09:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
82%
Miért nem lehet tiszteletben tartani a másikat? Semmi közöd hozzá.
2023. júl. 26. 10:45
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Kapcsolatban én sem szoktam masztizni

Nem értem ezt miért nehéz elhinni, azt hittem az a normális ha a partner elégít ki, nem magadnak kell megoldani

2023. júl. 26. 10:56
 13/16 anonim ***** válasza:
77%

A sok recska majom szerint úgyis masztizik mindenki.

AZtán neked nem mindegy hogy csinálja vagy nem.

2023. júl. 26. 11:04
 14/16 anonim ***** válasza:
Én sem szoktam, nincs rá igényem, mert engem inkább az érzelmi dolgok indítanak igazán be, vagyis a párommal élem ki a szexualitásom. Szerintem kattanj le erről a témáról, vannak ilyen lányok, bármilyen fura lehet neked elhinni, bebizonyítani meg úgysem tudod az ellenkezőjét.
2023. júl. 26. 11:33
 15/16 anonim ***** válasza:
5."Ne értsétek félre, egyáltalán nem zavar hogy ha masztizik! Pont ellenkezőleg!" Nyugi, a barátnöd sem ért félre. Tudja, ha bevallaná akkor a köv ohajod: nézni akarod, ami öt zavarná. Egyszerüen igy védekezik az öt zavaro hülyeségeid ellen! Probáld meg elérni egy normálisabb 14 éves kiskani értelmi szintjét!
2023. júl. 26. 11:47
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Tegyél ki csalinak uborkát. Ha másnapra eltűnik vagy kifényesedik, kamuzott.😁
2023. júl. 26. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!