Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Visszataszítőak szexuálisan a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszataszítőak szexuálisan a várandós nők?

Figyelt kérdés
Kisportolt, vékony alkatom volt, mióta terhes vagyok a férjem nem kíván, pedig problémamentes a terhességem és abszolút nem vagyok frigid, sőt, ha rajtam múlna napi kétszer is tudnék szexelni. Nagyok lettek a melleim, a pocakom előre fele nő, a derekam ugyanolyan vékony maradt és igazából nem is hízok, a férjemben mégis visszataszító látványt keltek így az előre csúcsosodó hasammal. Tudok ezzel valamit kezdeni? Más férfi is undorodik a terhes nő látványától?

2023. júl. 25. 22:24
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
59%

5# ugyanezen a véleményen vagyok. Az én férjem is csodált pedig nekem is szép alakom volt előtte. Én magas vékony lány vagyok sokak szerint modell alkat, derékig érő fekete haj stb. De mióta szültem GYES kontyom van, sminkelni nem szoktam napi szedtem egy nagy póló leggingsel és a férjemnek mégis a legszebb vagyok, mert ajandekoztam neki egy kis csodát.

Tinédzser kent volt egy kedvenc mondanom. Ha a fiú nem szeret melegítőben smink nélkül, akkor esküvői ruhában sem érdemli meg, hogy lásson.

Bocsi magyarul fogom írni, a férjed/párod egy egoista görény, vajon tényleg jól választottál?!

Érte is történik ami történik, a lábad át kene csókolgatni, hisz elete értelme készül általad megszületni.

Minden túlzás nélkül azt mondom, minden nő koronát érdemel aki lenyomja a várandóságot és a szülést. Na meg ami utána jön🥰

Kérdező! Ne magadba keresd a hibát mert nincs és ne hagyd, hogy meg alázzon, úgy vagy gyonyoru ahogy vagy!!!!

2023. júl. 25. 22:58
 12/28 anonim ***** válasza:
71%
#5 #11 Ti most komolyan azt várjátok, hogy mivel végigmentetek a terhesség komplett kálváriáján, a másiknak kutya kötelessége tiszteletből és hálából szexuálisan vonzónak tartani? Mert az emberi természet egyszerűen nem így működik, nem lehet tudatosan eldönteni, hogy mit tarts vonzónak és mit nem.
2023. júl. 25. 23:20
 13/28 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem ha valami társának választja a másikat, egyre jobban befelé figyel az idő előrehaladtával. Észre sem veszi a másikon az “apró hibákat”

Az én férjem minden hogy vonzó lenne számomra, mert a szívemmel szeretem nem a szememmel. Halistennek O is így van velem. 11 voltam puszi

2023. júl. 25. 23:24
 14/28 anonim ***** válasza:
69%

"Az én férjem minden hogy vonzó lenne számomra, mert a szívemmel szeretem nem a szememmel. "

Oké. Veled ellentétben a legtöbb embernek általában a külső is fontos a vonzalomban, különösen fiatalabb életkorban. Egyébként amíg tényleg csak apró hibák és változások vannak a másikon, addig könnyű mondani, aztán ha tényleg valami okból drasztikus külső változáson megy át a házastársad, kisül, hogy elég kemény dió tud lenni fenntartani a vonzalmat.

2023. júl. 25. 23:27
 15/28 anonim ***** válasza:
71%
Kérdező, neked átmenetileg nagyon megváltozott a tested, neki pedig sajnos pont olyan az ízlése, hogy számára ez az új testi állapot egyáltalán nem vonzó. A férfiak többségének vonzó tud lenni egy terhes nő is (ez amúgy esetükben sem érdem, mivel nem döntés kérdése), de hát speciel a férjed számára sajnos nem. Gondolom őt is bántja, hogy így van vele, de sajnos így van vele. Azért remélhetőleg nem szűnt meg az intimitás, hajlandó téged más megoldásokkal szexuális örömökben részesíteni, esetleg próbálkozhattok olyan öltözékkel, ahol kevésbé hangsúlyosak a mellek és a has. Vagy kibírjátok ezt az átmeneti időszakot.
2023. júl. 25. 23:30
 16/28 anonim ***** válasza:
22%

Szerintem az alap és legfontosabb, hogy nem vállal gyereket aki rövid ideje van a párjával.

Épp most láttam egy ismerősömet is ott hagyta a párja a gyerek születése után nem sokkal. Sajnos ok is rövid idő utn vállaltak gyereket. Szerintem ha felszáll a rózsaszín kod akkor lat igazán az ember, hogy akit társának választott valóban ott azeretné tudni elete végéig maga mellett. Mi 6 év után hazasodtunk és vállaltunk gyereket. Addig meg évről évre megküzdöttük a saját démonjainkkal együtt. Semmi nem tudna történni, amiért kevésbé vonzodnék hozzá! 🥰 kívánom, hogy te is meg találd ezt a szintű szerelmet, ahol nem csak az számít, hogy néz ki a másik.

2023. júl. 25. 23:34
 17/28 anonim ***** válasza:
2023. júl. 25. 23:36
 18/28 anonim ***** válasza:
70%
Szép, szexi és izgato lehetsz!!!!!
2023. júl. 25. 23:53
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szexi lehetsz :-) F.
2023. júl. 26. 00:56
 20/28 anonim ***** válasza:
66%

12#

Egyáltalán nem erről van szó viszont ennyi erővel akkor ne akarjon gyereket a férfi, hogy ha végül nem tudja elviselni, nem tartja vonzónak, sőt, alapból undorítónak tartja a párját aki a gyermekét hordja a szíve alatt. Ne legyenek a férfiak már ennyire gyerekesek ilyen szinten, a férfiak sem tökéletesek, pl. náluk is változhat a külső bármikor, most akkor mi nők kezdjünk el undorodni tőlük mert kissé megváltozott a külsejük? Egy igazi férfi mindenhogyan szereti a párját, bármilyen is legyen és ez így van oda-vissza. A terhesség nem csupán csak arról szól hogy terhes vagy, szülsz és ennyi. A nő rengeteg változáson megy keresztül, akár lelkileg, akár külsőleg is. A külsővel pedig nem tud mit kezdeni. Egy igazi férfi aki őszintén szereti a párját, az elfogadja így is, megérti és szereti, vonzónak tartja. Ilyen a normális, egészséges párkapcsolat. A férfiak többsége pedig már csak ilyen, nyávognak minden miatt míg azt hiszik nekik tökéletes a külsejük és hibátlan. Egy női test pedig nem lesz örökké hibátlan és tökéletes, ezt így kell elfogadni.

2023. júl. 26. 02:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!