Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy valakiben megéreztétek a szexuális potenciált?
Mondjuk egy számodra ismeretlen emberen. Nem a kinézet alapján, hanem csak úgy.
Én pl a kasszás fiún éreztem ezt egyszer, nem nézett ki jól, de mégis azt éreztem rajta, hogy térdre tudna kényszeríteni.
Valós jelenség ez?
igen.
6-7 évvel ezelőtt kavartam egy csajjal. Külsőre nem igazán jött be, dehát nem volt senkim, úgy voltam vele egye fene.
Első találkozó: megláttam, pfhu mondom rosszabb mint a képen. Félreértés ne essék, nem bányarém, csak NAGYON nem a zsánerem. De sokat utaztam, ne legyen hiába, legalább igyunk valamit. Ahogy beszélgettünk, és ahogy nézegettem egyre inkább elindult valami bennem, nemtudom mi, iszonyatos vágy, hogy ugy meg*jam lábra se bírjon állni...kémia vagy foggalmam sincs. NEM szerelem, egyáltalán nem az, mert sme emberileg, sem (írom harmadjára) kulsóre nem az esetem, de a vágy....pfhu.
Megittunk 2 sört, hotelszoba -> mindent megkapott, akkorát szexeltünk...Élveztük eszeveszetten. A későbbiekben összejártunk még szexelni, átkozottul nagy kefélések voltak, semmi tabu nem volt, sem teljesítményi kényszer, jó időszak így visszagondolva, ki kellett élni magam.
De: soha nem kellett volna komolyra, sem szerelemre, sem semmire, nem éreztem semmit csak használtam, de azt nagyon...:)
Nem bánom ezt az időszakot, de nem csinálnám újra már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!