Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, hogy egy New Yorkban lévő melegbárban esténként egy 11 éves fiú vonaglik?
Ez a kölyök egy ismert botrányfigura Amerikában. Ha ez megnyugtat valakit, már 4 éve is 11 volt: www.buzzfeednews.com/amphtml/laurenstrapagiel/desmond-is-amazing-child-drag-queen
Véleményem szerint az egész egy hányinger, de hát nem kell ott lennem, nem foglalkozom vele.
4.
Zavar az is, de most komolyan azt hitted, hogy ettől legális lesz a pedofil tevékenységed?
Tehát én pedofil vagyok, mert van egy gyerek amerikában, aki csinál valamit, amit én soha nem láttam.
GOndolom az a zseniális gondolatmeneted, hogy én meleg vagyok és a melegek pedofilok, mert itt van ez a kölyök. Na most miután belinkeltem vagy 10 cikket szexualizált nőnemű gyerekmodellekről, akkor minden hetero is pedofil lett? Erősítsd meg, hogy szerinted az aszexuálisokon kívül mindenki pedofil vagy pontosan mitől lesz pedofil valaki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!