Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány itt aki az idei sziget fesztiválra úgy szerzett jegyet hogy természetben fizetett ? (vagy tervezi)
Figyelt kérdés
2023. júl. 24. 14:11
1/8 anonim válasza:
a jegyet mindig mi magunknak vesszük a barátnőmmel, de bent már a felcsípett "pasijaink" fizetnek kb. mindent :)))
2/8 anonim válasza:
1 de ha már fizetnek akkor dugtok is velük?
3/8 anonim válasza:
Persze hogy dugnak is. Jól megbaszatját magukkal az egyikkel utána partnercsere. Jöhet a másik kolbász is.
4/8 anonim válasza:
nem mindenkivel, de aki szimpi vagy tele van lével és nem spúr, azzal persze. jobb esetben a kettő együtt van, fiatal, helyes és van pénze is
5/8 anonim válasza:
4.. minden nő egy qva csak mindegyiknek más az ára 🤣🤣
6/8 anonim válasza:
Nem vagyok ronda, pénzem is van. Érdekel valakit?
7/8 anonim válasza:
Én 42eves vagyok és szívesen megismernék egy ilyen lányt
8/8 anonim válasza:
Távol áll tőlem az ilyesmi, inkább tisztességes munkával keresem a pénzt. Mondjuk nem is megyek idén a Szigetre, inkább a Művészetek Völgyébe, Kolorádó Fesztiválra mentem 1-2 napra. A 3 nap került annyiba, mint egy Sziget napijegy. Nekem nem ér annyit. Bár voltam már Szigeten és tetszett, de ilyen elszállt árak mellett nekem nem éri meg. Ez már nem magyaroknak szól, hogy 2000 egy alap sör stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!