Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő aki jobban szereti, ha kèzzel simogatjàk a csiklòjàt, a nyalàsnàl?
Elmondom mièrt kèrdezem. Volt egy baràrtnőm akinek gyönyörű puncija volt. Ezèrt mindig ki akartam nyalni, de kb 5 max 10 perc utàn mindig mondta, hogy hagyjam abba. Olyan volt mintha fàjt volna neki vagy tùl èrzèkeny lett volna a csiklòja, pedig rendesen benyàlaztam neki.
Hiàba faggadtam, belőle harapòfogòval sem lehetett kihùzni, hogy most jò neki vagy nem jò neki vagy nem szereti ?
Aztàn egy idő utàn leàlltam a nyalàsròl ès miközben csòkolgattam bugyin keresztül simogattam a puncijàt. Ez viszont nagyon tetszett neki ès kb 5-10 perc simogatàs utàn ùgy fel izgult, hogy mindig kèrte, hogy tegyem be ès màr vette is le a bugyijàt.
Itt a gyakorin kb minden nő imàdja a nyalàst viszont ez a pèlda meg azt mutatja, hogy vannak nők akik jobban szeretik , ha kèzzel simogatjàk, ingerlik a csiklòt.
Amùgy ez az exem az ujjazàst is nagyon szerette, arra mindig mondta, hogy nagyon jò neki, de a nyalàsròl csak annyit mondott, hogy jò neki, de 5 perc utàn elèg.
Èn arra tippelek , hogy 5 perc utàn nagyon èrzèkeny lett a csiklòja, de csak tipp.
A Hevesi Kriszta szexològustòl is hallottam egyszer olyat, hogy az borzasztò mikor egy fèrfi neki esik a csiklònak..
Itt gyakorin meg szinte minden nő imàdja, ha nyaljàk.
Mi az igazsàg lànyok???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!