Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan nő aki jobban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan nő aki jobban szereti, ha kèzzel simogatjàk a csiklòjàt, a nyalàsnàl?

Figyelt kérdés

Elmondom mièrt kèrdezem. Volt egy baràrtnőm akinek gyönyörű puncija volt. Ezèrt mindig ki akartam nyalni, de kb 5 max 10 perc utàn mindig mondta, hogy hagyjam abba. Olyan volt mintha fàjt volna neki vagy tùl èrzèkeny lett volna a csiklòja, pedig rendesen benyàlaztam neki.

Hiàba faggadtam, belőle harapòfogòval sem lehetett kihùzni, hogy most jò neki vagy nem jò neki vagy nem szereti ?

Aztàn egy idő utàn leàlltam a nyalàsròl ès miközben csòkolgattam bugyin keresztül simogattam a puncijàt. Ez viszont nagyon tetszett neki ès kb 5-10 perc simogatàs utàn ùgy fel izgult, hogy mindig kèrte, hogy tegyem be ès màr vette is le a bugyijàt.

Itt a gyakorin kb minden nő imàdja a nyalàst viszont ez a pèlda meg azt mutatja, hogy vannak nők akik jobban szeretik , ha kèzzel simogatjàk, ingerlik a csiklòt.

Amùgy ez az exem az ujjazàst is nagyon szerette, arra mindig mondta, hogy nagyon jò neki, de a nyalàsròl csak annyit mondott, hogy jò neki, de 5 perc utàn elèg.

Èn arra tippelek , hogy 5 perc utàn nagyon èrzèkeny lett a csiklòja, de csak tipp.

A Hevesi Kriszta szexològustòl is hallottam egyszer olyat, hogy az borzasztò mikor egy fèrfi neki esik a csiklònak..

Itt gyakorin meg szinte minden nő imàdja, ha nyaljàk.

Mi az igazsàg lànyok???

2023. júl. 24. 09:15
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Én nem szeretem ha simogatják, mert valahogy soha senki nem érzett rá, hiába mondtam hogy kicsit erősebben vagy akármi, hogy jó. A nyalás szintén ugyan ez, sosem élveztem el tőle, eddig soha senki nem csinálta úgy, hogy elélvezzek tőle. Szóval ebben is mindenki más. A lényeg hogy valahogyan, mindegy hogyan, de élvezze a másik is.
2023. júl. 24. 09:26
 2/5 anonim ***** válasza:
95%
Azt hiszem rossz fogalmakat használsz. "kèzzel simogatjàk a csiklòjàt" ...." bugyin keresztül simogattam a punciját" Bugyin keresztüli punci simogatás sokkal gyengébb inger. Öt ez izgatja. Ennyi.
2023. júl. 24. 10:22
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én valahogy nem szeretem ha nyalnak. Nem tudom megmagyarázni. Egyszerűen nem tud annyira izgatni. Sokkal jobban szeretem a kézzel izgatást. Pillanatok alatt megvan a hatás
2023. júl. 24. 10:56
 4/5 A kérdező kommentje:
Pont mint az exem. Ő is nagyon hamar beindult ha kèzzel simogattam.
2023. júl. 24. 11:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Engem nagyon izgat maga a gondolat is, és a párom jól is csinálja. Viszont az elején nagyon finoman kell nagyon, mert akkor érzékeny, illetve volt már olyan, hogy aznap sokat szexeltünk és egyszerűen nem tudtam elélvezni nyalástól. Pedig én azt szeretem, hogy ha már egyszer belekezd, akkor élvezzek is el.
2023. júl. 24. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!