Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Normális az, ha valaki nem élvezi a szex behatolásos részét?
Arra gondolok, hogy valaki kívánja a szexet, élvezi a hangulatot, a kötődést, a szenvedélyt közben, orgazmusa is van lovaglóban, amikor a csiklóját oda tudja dörzsölni... de magát a behatolást külön nem élvezi, az semleges érzés neki, hogy a partnere benne van, és az ujjazás sem kellemes neki - ha magának csinálja, akkor sem.
Normális ez szerintetek? Van, akinek a hüvelyi ingerlés nem okoz élvezetet?
Vagy ilyenkor valami probléma van mindenképp?
Normális még lehet attól, hogy ritka.
Én nem tudnám elképzelni nélküle a szexuális életemet, de ahogy sokan meg vannak veszve az análért, mások meg rá sem akarnak gondolni, ugyanígy van aki elutasítja az orális szex bármilyen formáját, simán lehet hogy valakinek nem jelent semmit a vaginális behatolás.
Hüvelyi orgazmus nálunk sincs, pedig mindent bevetettünk.
Ráadásul behatolás közben nemengedi a feleségem, hogy kézzel is izgassam.
Én még 43 vagyok, a feleségem pedig 40, de már évek óta nincs semmi köztünk emiatt.
Sajnálom nagyon, utolsó. :(
Azért végleg ne add, ne adjátok fel!
A legtöbb nőnek nincs hüvelyi orgazmusa, csak csiklói.
Az meg, hogy a behatolást ettől függetlenül élvezi vagy nem élvezi a nő, azt a párja iránti érzelmek döntik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!