Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha egy női iszapbírkózást rendeznénk a vendéglátásban dolgozó csajok közt és az egészségügyben dolgozó csajok közt, melyik tábor nyerne összeségében, és miért?
Én vendéglátós vagyok, és valóban erősebbek vagyunk az átlag csajoknál, de a korsótól feszülő bicepsz azért nem minden.
Egyszer kihívott egy "fizet ha győzök, szopok ha vesztek" fogadásra egy totál vézna, nerd fiú, én meg már hallottam a pénz csörgést, mégis térdelés lett a vége -_-
Azt, hogy az egészségyüsek mit tudnak, nem tudom...
Szerintem a vendéglátósok győznének, mert náluk sokkal több az igazán éles helyzet.
Én inkább - a fehér ruha imádatom végett - egy karatés mérkőzést gondolnék ki nekik jobban.
Nem zavar! És igen megtanultam, hogy ez a természet rendje! 🤷♀️ A puncihoz nagyon gyenge izomzat, és minimális testi erő jár, de jobb volt ezt egy elveszített fogadás után egy kicsit kényelmetlen szopással megtanulni, és én felvállalom, hogy előtte beképzelt voltam, és azt is, hogy már tudom hol a helyem fizikailag!
!Nem önérzeti kérdés, csak női biológia.:)
1. hozzászóló:
Leszopni egy vadidegent, ejnye! :)
Mivel megtanultam, hogy esélyem sincs, és szopni fogok, így nincs értelme fogadni! XD
Attól pedig, hogy egyszer betartottam egy fogadást, amiről azt hittem beképzelten, es naivan, hogy megnyerem, attól meg nem leszek k*rva, aki mindenkit leszopdos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!