Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, asszonyok, miből veszitek észre, ha bejöttök egy férfinak, aki tetszik nektek?
Figyelt kérdés
Hetero nőként kérdem.2023. júl. 23. 11:43
1/9 A kérdező kommentje:
Innen loptam az kérdéshez az ötletet. 🙂
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
2023. júl. 23. 11:44
2/9 anonim válasza:
Látszik a szemén. A testbeszédén.
3/9 anonim válasza:
A szeméből, ahogy rám néz, általában. De van akin nem könnyű kiigazodni.. :)
4/9 anonim válasza:
Látni ahogy rám néz végig mér a szemével a mellem és a combjaimon leragad a tekintete :)
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi!
Jöhetnek még válaszok.
Privikre itt válaszolok.
Én semmiből nem veszem észre.
Tök mindegy, hogy én hogy nézek ki. Általában érdekel, hogy más nőtársaim miből veszik észre, hogy tetszenek vkinek (aki nekik is tetszik).
2023. júl. 23. 12:13
6/9 anonim válasza:
Hosszan néz, elmosolyodik.
Sokszor oda is szoktak jönni hozzám
7/9 anonim válasza:
A tekintetéből, ahogyan végignéz, illetve hogy hosszan nézünk egymás szemébe
8/9 anonim válasza:
Ahogy előttem is írják, a nézés, ahogy végig méreget a szemével. Keresi a társaságom
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek ismét. 🙂
2023. júl. 23. 23:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!