Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szoktátok a tükör előtt szopni a barátotokat?
Figyelt kérdés
Az én barátnőm nem akar a szemembe nézni mikor leszop. Ti belenéztek a párotok szemébe?2023. júl. 23. 06:24
1/11 anonim válasza:
en imadom, amikor egy no kozben a szemembe nez, de ez sok lanynal nem alap
beszelj vele, hogy mi a problemaja vele, ha teged ez izgat. lehet, hogy erte valami megalaztatas vagy trauma es feszeng kozben.
2/11 anonim válasza:
Tükör előtt még nem csináltuk.
Viszont szemezni szoktam orál közben.
Semmi nagy dolog nincs benne.
3/11 anonim válasza:
Szopott már így csaj. Nem is volt előtt se utána téma engem sem érdekelt és öt sem.
4/11 anonim válasza:
Igen csináltuk már tükör előtt.
Az egymás szemébe nézés közben az alap. 31N
5/11 anonim válasza:
Igen, és dugtunk is tükör előtt. Nekünk bejött.
6/11 anonim válasza:
Szeretem csinálni, mert olyankor a nagy kék szemembe tud nézni 🫣
Azt is szeretem, amikor lenyomja a torkomon és picit köhögök 😆
7/11 anonim válasza:
Otthon is gyakori mert egy nagy tükrös ajtós gardrób szekrény van az ágy mellett.
De pl volt többször próbafülkében, ahol meg gyakran nem is egy tükör van...
8/11 anonim válasza:
Még nem, de jó ötlet. Én imádom, amikor a párom nézi, ahogy szopom.
9/11 anonim válasza:
Vadtag farkam leszopná valaki? Van itthon nagy tükör :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!