Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok ismerkedni vagy egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ismerkedni vagy egy egyéjszakás kósza numera miatt mennek ilyenkor bulizni vagy csak a zene miatt?

Figyelt kérdés
Volt egy véleményem, de kezdek meginogni
2023. júl. 23. 01:23
 1/8 anonim ***** válasza:
70%
barátnőim miatt.
2023. júl. 23. 01:26
 2/8 A kérdező kommentje:
név nélkül vagyunk, csak őszintén. Gondolom azért esélyt adtok ilyenkor akármire is, vagy rosszul látom?
2023. júl. 23. 01:29
 3/8 anonim ***** válasza:
84%

de tolakodó vagy, rögtön egy privi? Nem baj, ha itt válaszolok?

Igen, a pasik mindig nyomulnak, ilyen csajbulikon is..

De alapszabály, hogy csajos estén senki sem pasizik. Soha.

Arra van más ezer alkalom. Ezeket az összejöveteleket kanok miatt nem törjük meg, nem lépünk le, nem adunk meg telszámokat. Emiatt italokat sem fogadunk el senkitől. Van pénzünk, kifizetjük.

Ismerkedni meg a nők nagy része online platformokon szokott. Ez a szórakozóhelyes, részegen odajövős dolog a covid óta kihalóban van.

2023. júl. 23. 01:39
 4/8 A kérdező kommentje:
bocsi, nem tolakodni akartam tényleg, csak valahogy nagyon érdekel a téma
2023. júl. 23. 01:52
 5/8 A kérdező kommentje:
tehát inkább onlinr ismrkedtek. Mondjuk nyilván ha kb álmaid pasija menne oda hozzád, azzal lehetne ismerkedni
2023. júl. 23. 01:54
 6/8 anonim ***** válasza:
78%
Lazítani.
2023. júl. 23. 04:11
 7/8 anonim ***** válasza:
86%

Utóljára kb. 3 éve voltam szórakozóhelyen. Engem mindig a barátnőim csaltak/hívtak el. Mondjuk én is voltam az egyetlen nem részeg ember a végére.

Olyankor esélyt adok az ismerkedésre, de beszélgetésnél vagy táncnál többre nem. Telefonszám/e-mail cím csere belefér és később alakulhat a dolog. Italt eleve nem fogadokel idegentől.

2023. júl. 23. 06:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem az a jellemzőbb, hogy olyanokkla vna egyéjszakás, akiket már eleve ismernek, vagy pedig nem közös ismerős. Nem látok tömegével olyan lányokat, akik idegenekkel akarnak dugni, akkor mindenki tele lenne ilyen sztorikkal.
2023. júl. 23. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!