Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ismerkedni vagy egy egyéjszakás kósza numera miatt mennek ilyenkor bulizni vagy csak a zene miatt?

de tolakodó vagy, rögtön egy privi? Nem baj, ha itt válaszolok?
Igen, a pasik mindig nyomulnak, ilyen csajbulikon is..
De alapszabály, hogy csajos estén senki sem pasizik. Soha.
Arra van más ezer alkalom. Ezeket az összejöveteleket kanok miatt nem törjük meg, nem lépünk le, nem adunk meg telszámokat. Emiatt italokat sem fogadunk el senkitől. Van pénzünk, kifizetjük.
Ismerkedni meg a nők nagy része online platformokon szokott. Ez a szórakozóhelyes, részegen odajövős dolog a covid óta kihalóban van.

Utóljára kb. 3 éve voltam szórakozóhelyen. Engem mindig a barátnőim csaltak/hívtak el. Mondjuk én is voltam az egyetlen nem részeg ember a végére.
Olyankor esélyt adok az ismerkedésre, de beszélgetésnél vagy táncnál többre nem. Telefonszám/e-mail cím csere belefér és később alakulhat a dolog. Italt eleve nem fogadokel idegentől.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!