Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ismerhetném meg? 23/N
Lakik felénk egy iszonyat jóképű, jótestű 37 éves férfi. Az a fajta,aki elkapnék és hát....😆🤣
Néha szoktam látni, hogy biciklizik, de általában kocsival jár.
Tudom neki a nevét, be is jelöltem Facebookon fél évvel ezelőtt, viszont nem jelölt vissza, úgy hagyott. Bár várható volt, ugyanis facebookon 2 db ismerőse van. Azóta visszavontam a jelölést.
Ha találkozunk az utcán, akkor a kocsiból mindig megbámul de ennyi.
Ja és még annyit tudok róla, hogy középsuliba óra adó.
Fogalmam sincs, hogy van-e valakije, sose láttam nővel.
Esélytelen ugye ?
Ne a FB on jelöl-nem jelöl-ből ítélj.
Semmit nem jelent. Ha 2 ismerőse van, valszeg nem a FB on éli az életét, ahogy én se pl. Nincs is regem.
Múltkor volt itt egy jó sztori, bár azt hiszem semmi nem lett belőle. Ha tudod hol lakik, dobd be hozzá egy leveledet, számlát.
Ha esetleg ő is tudja hogy az te vagy, alkalom lehet h beszéljétek, amikor Vissza adja, hogy tévesen hozzád dobták be.
Kérdezz tőle biciklis témában, pl gond van a bicikliddel. Stb.
Ezek tök jó ötletek csak nincs hozzá bátorságom, se önbizalmam.
Alpjáraton véve engem szoktak felszedni a pasik,sose kellett "tennem" érte, az életbe nem kezdeményeztem még férfinál, mindig van választék. Most meg egy olyan tetszett meg, aki elérhetetlennek tűnik 😶. Alapjáraton véve van önbizalmam, én is egy sportos, csinos nő vagyok. (Vagyis sokan ezt mondják, de persze mindenkinek nem tetszhetek). Viszont tőle félek.... csökken az önbizalmam, ciki lenne ha visszautasítana stb..
Szerintem lépj. Ennyi idősen kihagytam 2 pasit, mert kényelmesek voltak és azt várták h én lépjek. Majdnem megtettem de mégse.
Nem mondom h bánom, vagy kesergek ezen, de igazbol semmi baj nem lett volna, ha akkor lefekszek velük, jó élmény, jó emlék lett volna. Simán meg kellett volna lépnem, ma úgy gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!