Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vágy hevében szex közben akaratlanul egy szagosat szellenteni, mennyire lohasztja le a partnert?
Engem anál szex közben már szart is le csaj. 20 perce döngettem a végbelét, és közben recsegett a levegő is, ahogy szippantotta be a segge meg aztán a végtermék is társult hozzá. Ott aztán voltak szagok. Mehettünk letusolni, de speciel egyáltalán nem zavart, mert jól tele élveztem a lyukát és nem kutyaszarról volt szó, ami a cipőmre ragadt és azt sikálni.
De másik lánynál is volt, hogy mikor kivettem a cerkát a seggéből eléggé piszkos volt és szagos... mivel egy arborétum kihalt erdei részén csináltuk, így a nálam lévő üveg ásványvízzel mostam le a farkamat. A lány szegény nem győzte fogni a fejét, hogy basszus, basszus, ez nem igaz... mondtam neki, hogy no problem, következő alkalommal is elviselem ha lesz. Volt is másik alkalom, de akkor már nem lett olyan a dákóm. Tartósabb kapcsolataimban is volt, hogy az akkora párom összekoszolt néha, de nem zavart. Sima szex közben nem fordult elő, 69-nél volt, hogy a lány fingott egyet és volt szaga, de nem foglalkoztam vele mert olyan jól szopott közben, hogy kit érdekelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!