Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen veszítettétek el a szüzességeteket?
Első barátnőmmel, 18 évesen,mert szerettem volna az elsőt komoly kapcsolatban,érzelmek mellett. Gumi nélkül kezdtük kicsit, majd gumival fejeztük be.
Jó volt nagyon, rögtön utána csináltuk is többször. ;)
F/28
17
Akkori páromnál, spontán történt
Pár hete ismertem
Gumival
Ő akarta még aznap, de nekem fájt, szóval pár napot kihagytunk. Elég rendszeresen, amikor csak lehetett
24
19 évesen csakis gumival. Igazán nem jartunk, csak találkozgattunk. Nem is volt túl sok alkalom.
N
15 voltam, az akkori szerelmem 18, a kapcsolat 8. Hónapjában, gumival, ezután rendszeresen csináltuk
Most 20 vagyok és másik párom van, de az első illetovel több mint 3 évig voltunk együtt
18 évesen, nála meg volt beszélve.
Fél éve jártunk és gumival csináltuk.
Legközelebb másnap és beállt a het 2-4 rendszeresség.
Most 26 éves vagyok.
23 voltam, 2 hete voltunk együtt, gumi nélkül mert fog.gátlót szedett.
Akkor még suliba járt és volt egy kis táv is köztünk, így hétvégéken találkoztunk, akkor szexeltünk. Miután összeköltöztünk pedig változó, ahogy épp megkívánjuk.
Azóta is együtt vagyunk, már a feleségem.
33/N és 38/F vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!