Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogyan szokta tréningezni a szolgalányát ?
Szigorú szabályok
Mindenről jelentés
Engedély kérés mindenre
Anyagi kontroll
Napirend, megtartása kötelező
Mindent meg kell köszönnie, a büntetést is
Ruházat megszabása
A be nem tartások büntetése
45/F/Dom/hetero
Az sem mindegy, milyen a viszony:
-szub
-szolga
-rabszolga
-tulajdon
21:24-es vagyok
Ha fiatal lányt érdekel, szívesen bevezetem ;)
Én a másik oldalon voltam nagyon jó és borzasztó dom mellett is.
Nálam az anyagi kontroll sose fért bele, pedig volt, aki ezt nagyon szerette volna.
Azt szeretem, ha tudja kezelni a feleselést, szabályok feszegeteset is.
Szerintem az nagyon fontos hogy a dom magáról tisztán tudja, mit is akar. A dominancia, uralkodás, fölérendeltseg és az ezzel járó felelősség amire vágyik? Vagy szadista...?
25N
4
Álmodozz csak, álmodozz... 😉
😄😄😄
Eddig szubnak hittem magam
De mik ezek a fszsagok????
Én az Urammal szintén így vagyok, mindenről be kell számolnom, engedélyt kell kérnem a maszturbáláshoz, csak utána ehetek és legtöbbször a maradékát (nem, nem vagyok éheztetve), mindennapra kapok feladatokat amiket meg kell csinálnom, ha semmit nem csinálok meg akkor nagy büntetés, ha mindent megcsinálok akkor pedig jutalom jár érte.
Még sorolhatnám, sok szabályunk van
Sok mozgás, rendszeres sport, a legkeményebb edzésekre kell járnia a bombaalakért.
Kihívó, szexi ruhákat kell viselnie. Az elismerő pillantások növelik önbizalmát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!