Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket is izgat a gondolat hogy a feleségetek/baratnőtöket màs megdugja?
Figyelt kérdés
Sokszor gondolok arra hogy jó lenne egy hàrmas szex ahol megnézném a feleségem hogy élvezné a szexet màssal, illetve én is beszàllnék, de lehet ha esetleg oda kerülne a sor akkor félek hogy mégse. Ti gondolkoztatok már ilyenen? 25/f2023. júl. 19. 14:36
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
41 szavazat
2/11 anonim válasza:
igen.
kezdjetek kicsibe, lasd hogy reagalsz ha pl massal smarol, ilyesmi
3/11 anonim válasza:
Vagy engem leszophat. Nyugodtan írj rám, megbeszéljük.
4/11 anonim válasza:
Normális értelmes embert sosem fogja izgatni,hogy a nőjét más dugja ,ez is csak ujabb nyomorult divat
5/11 anonim válasza:
Engem is izgat. Bár most nincs komoly kapcsolatom, de szexkapcsolatban már volt róla szó. Főleg a 4es dologról. Akkor is lehet nézni, hogy a csajt hogyan kényezteti a másik pasi, vagy a pasi és a csaj is.
Nekem mozgatja a fantáziám egy ilyen dolog. De eddig még nem jött össze.
Aztán ki tudja lehet, hogy hamarosan megvalósul. :)
44F
7/11 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy pont fordítva vagyok, én meg más csinos párját dugnám, kényeztetném szívesen.
Ha valaki gondolj, szóljon 🤔
8/11 anonim válasza:
El tudtátok volna képzelni ezt a kérdést ötven-száz éve, vagy akár napjainkban a fejlett Nyugattól eltérő kultúrákban?
9/11 anonim válasza:
Hogy lehetsz ennyire defektes???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!