Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keresett meg már téged prosti azzal az ürüggyel,hogy már régen látogattad meg?
Nem érzitek pénzkidobásnak az ilyen nagy összegeket elbulizni egy hétvégén? 750e-ből meg ami előtte volt már pilóta vizsgát is tehettél volna, ami olyan élményekhez, lehetőségekhez juttat hozzá amit pár óra dugás sosem fog.
Nekem ez az egyik gondolatom mindig, hogy már akkora összegeket kell elkölteni arra, hogy legyen szexuális életed (ha főleg fizetős) hogy minek van, vannak értelmesebb, tartalmasabb dolgok
Nekem dual simes a telefonom, azt sem tudja, hogy van egy másik SIM kártyám. Arra van beregisztrálva minden, ami kurvázás, szexmasszás, azt adom meg a szeretőnek, azzal intézem a motel foglalást. Ezt a SIM kártyát csak munkaidúben szoktam bekapcsolva tartani, vagy ha nem vagyok otthon. Otthon pl. olyan rutin van a telefonba beállítva, ha érzi a GPS szerint, hogy otthon vagyok a 2-es SIM-et kikapcsolja. Semmilyen alkalmazás értesítés, SMS, hívás semmi nem érkezik rá....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!