Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ismerkedési fázisban vagyok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedési fázisban vagyok egy pasival és ő kijelentette, hogy csak a popsi lyukamba dugja be a nyelvét és a farkát. A puncimba soha. Szerintetek ez normál állapot? Miért lehet ez?

Figyelt kérdés
2023. júl. 17. 19:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem nem normális!

Ismerkedj ennél sokkal normálisabb (nem lesz nehéz!) pasikkal!

2023. júl. 17. 21:16
 12/22 anonim ***** válasza:
95%
Ez a ma esti recskakérdés? Jó, mondjuk nem rossz...
2023. júl. 17. 21:29
 13/22 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem nem normális!

Ha ezt nem szeretnéd akkor ne engedd!

2023. júl. 17. 21:35
 14/22 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem kamukérdés ilyen buta nő nincs...
2023. júl. 17. 22:16
 15/22 anonim ***** válasza:
91%
Nem az a gond ha valaki kijelenti ezt vagy azt szereti jobban. A gond akkor van ha meg sem kérdezi a partnerét és már előre mindenféle ultimátumokat kezd szabni. Na ennyinek is tekinti a másikat - egy szál lyuknak (jelen esetben ánusznyílásnak). Döntsd el hogy akarsz-e ilyen pasitól valamit, de szerintem tudod a választ magadtól is.
2023. júl. 17. 22:38
 16/22 anonim ***** válasza:
70%
Én meg kijelenteném, hogy maximum az anyukája hátsójával fog bármit is csinálni, az enyémnek ugyanis a közelébe sem jöhet. Úgy reptetném, mint azt a bizonyos macskát. Az ilyen keressen magának egy pasit, ugyanis fixen bzi.
2023. júl. 17. 23:01
 17/22 anonim ***** válasza:
7%
Igen normális, mert a punci az olyan lucskos, nyálas, ragacsos, gusztustalan az egész. FUUUUUUJJJJ. Kiráz a hideg ha csak rá gondolok. Segglyuk sokkal sokkal szexibb.
2023. júl. 18. 00:03
 18/22 anonim ***** válasza:
De ha ez neked jó akkor hajrá.
2023. júl. 18. 08:39
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

én olyan pasival ismerkedtem, aki azért akart mindig csak análozni, mert hogy annó a barátnője (30 felett volt) terhes lett és elvetette a gyereket és nem akar még egyszer teherbe ejteni senkit...

na eddig a kijelentéséig tartott a randink

még csak nem is az anállal volt bajom, hanem azzal, hogy ő kijelenti, hogy csak az lesz

2023. júl. 18. 09:23
 20/22 anonim ***** válasza:
Jó hát nyilván senki se szeretné, hogy 40éves korára szét legyen b@szva a segglyuka.
2023. júl. 18. 09:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!