Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hetero férfiak! Szoktátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetero férfiak! Szoktátok ujjazni, kényeztetni a feneketek?

Figyelt kérdés

2023. júl. 17. 17:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Igen, ritkán elofordul. Olvastam itt az előttem szolokat - nos ez nem ugy megy hogy fogod es bekuldod aztan ennyi :) eleve annak izgatonak kell lennie hogy odanyulsz finoman. Ha nem, akkor inkább hagyd. Es félreértés ne essek - nem, ettől nem leszel meleg de még bi sem.
2023. júl. 19. 22:38
 12/13 anonim ***** válasza:

Igen már próbáltam. Nekem az aranyér miatt nem olyan jó. Amíg nem volt aranyerem, addig jó volt. A sport sajnos kihozta.

Izgató ott játszani, de a behatolás az nem olyan jó. Van amikor az is jól esik.

Amikor nyalták az nem volt rossz nagyobb volt az orgazmusom, de amúgy kényelmetlen volt.

A prosztata masszázs nekem nem jött be.

2023. júl. 19. 22:57
 13/13 anonim ***** válasza:

Igen,próbáltam,de magamnak nem olyan jó,s nem is célravezető!!!

De ha ezt nekem egy nő csinálja,s persze viszont én is neki,ujjal,nyelvvel,vagy ahogy engedi,s szeretné,ha úgy már igen!

Ha van olyan nő,aki esetleg picit teltebb is,a szivesen adja-kapja ezt a dolgot is,akkor nyugodtan írhat nekem privit!

Szingli pasi vagyok!

Jah,s CSAK nők jelentkezését várom!!!

2023. júl. 26. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!