Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg igaz a mondás "ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg igaz a mondás "ha puncid van bármit megkaphatsz a világban" ?

Figyelt kérdés
2023. júl. 17. 00:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nem mindent. Mert amikor erre adod a fejed, akkor 1 csomó mindent elveszítesz.
2023. júl. 17. 06:22
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy, az a fontos milyen test van a punci körül, de még bombázók is vannak akik nem kapnak meg mindent, sőt ..., sokkal több (többszörösen) bomba nő van a világon mint gazdag férfi.

Szóval, közel nem jut minden bomba nőnek, gazdag férfi, ezért van, hogy a nem elég a nőnek a bomba test, hanem még, úgy mond kurvának is kell lenni, az ágyban is és azon kívül is.

2023. júl. 17. 09:24
 13/21 anonim ***** válasza:

1. "a lakosság felének van puncija"

Nem jól tudod mert sokall több a nő mint a férfi.

2023. júl. 17. 09:41
 14/21 anonim ***** válasza:

Teljes mértékben igen, mert a nők tovább élnek, de jelen kérdésben a 60-70 feletti nőket már gondolom nem értették bele, de korosztályonként érdemes nézni, ott meg már nem így van.

2023. júl. 17. 10:17
 15/21 A kérdező kommentje:
9es, kicsit félreérteszsz. Úgy értve egy fiaal dögös lány aki kb 100 emberből 95nek bejön és simán megdugná már csak a puszta látványtól is. Na ha egy ilyen nő gátlástalan is és ki használja ezt hogy a férfiak így odavannak érte az szinte bármit elérhet ha bevállalós, nem azt mondom hogy minden nő, pl egy 150 kg os 50 feletti nő vagy hasonló, nyilván nem mindenki, hanem az ilyen fullos kaliberűek
2023. júl. 17. 22:16
 16/21 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom te milyen ösztönlényeket ismersz. Én 40 vagyok, de az ilyen "fullos" pitsákat magasról lenézem. És nem tudna elvarázsolni, maximum kiröhögöm a vergődése miatt. Meg mikor teszik az agyukat és játszák a dívát!
2023. júl. 18. 06:28
 17/21 anonim ***** válasza:

"...közel nem jut minden bomba nőnek, gazdag férfi, ezért van, hogy a nem elég a nőnek a bomba test, hanem még, úgy mond kurvának is kell lenni, az ágyban is és azon kívül is."

2023. júl. 18. 08:11
 18/21 A kérdező kommentje:
nem láttatok ti még ilyen nőt a valóságban akire én gondolok valószínúleg. Nem az átlag szép lányokra gondolok...
2023. júl. 18. 12:54
 19/21 anonim ***** válasza:

Nem tudom kire gondolsz, de hogy igaz legyen a kérdésben feltett állításod két dolog kell:

- bombázó legyél

- jó kis "r-banc" legyél (az ágyban mindent megcsinálj és k@rvásan öltözködj).

2023. júl. 18. 13:23
 20/21 anonim ***** válasza:
Hát persze, hogy nem láttunk még ilyen nőt. Hisz gumi belsőben élünk és ott is csukott szemmel. 🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️
2023. júl. 19. 06:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!