Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők! A finomabb vagy a vadabb együttléteket kedvelitek?
Figyelt kérdés
Vagy teljesen hangulatfüggő?2023. júl. 15. 11:26
1/9 anonim válasza:
Én inkább a finomabbat.
Kisebb mértékű durvulás belefér.
2/9 anonim válasza:
Inkább a vadabbakat, de hangulatfüggő is
6/9 anonim válasza:
Attól függ, milyen a helyzet és a hangulatom.
Néha egy lassú és érzelmes szeretkezésre van kedvem, máskor pedig csak azt akarom hogy tépjék le a ruháimat, és minél hamarabb érezzem magamban a párom.
7/9 anonim válasza:
Én már évek óta nem voltam pasival. Mar azt sem tudom mi az az együttlét.
35N
9/9 anonim válasza:
7-es nő,Hölgy,én szingli pasiként szivesen megismerkednék veled privátban,vagy ahogy gondolod,persze csak ha van kedved,s rám írsz!
Èn imádom kényeztetni az adott nőt,s semmi jónak nem vagyok az elrontója!!!
Egy szingli hetero pasi!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!