Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szereti még valaki rajtam kívül szadizni a nagy női melleket ?
Figyelt kérdés
2023. júl. 15. 05:57
1/12 anonim válasza:
Elsősorban kényeztetni szeretem a melleket, de ha a hölgy benne van, akkor tudok velük keményebben is bánni és szívesen próbára teszem a tűrőképességüket.
2/12 anonim válasza:
Azt szeretem ami a nőnek is jó.
3/12 anonim válasza:
Nem engedném, hogy szadizva legyen.
De pl locagló pózban ha kicsit jobban meg van markolva nagyobbat élvezek.
Kicsit jobban ! Ezen van a hangsúly.
4/12 anonim válasza:
Én szeretem. Csipeszelni, csavargatni, pöckölni a mellbimbókat, a melleket is szeretem akár pofozni is. Persze csak ha a nő is akarja.
5/12 anonim válasza:
Szeretek velük játszani.
Amíg ő is élvezi.
6/12 anonim válasza:
Én imádom! A párom pedig szerencsére mindenben benne van, szereti a durva dolgokat.
7/12 anonim válasza:
Szadizni nem. Foglalkozni velük igen.
9/12 anonim válasza:
Kérdező: miket szoktál csinálni vele?
10/12 anonim válasza:
Imádom, ha keményen megmarkolják, miközben dugnak. Nagyot tudok így élvezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!