Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Izgató, vonzó egy ilyen nő?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Izgató, vonzó egy ilyen nő?

Figyelt kérdés
[link]
2023. júl. 14. 18:49
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
71%

Ha el is tekintek az abnormális mérettől, a bimbóudvar hatalmas, elkap a hányinger, ahol átlátszik a felsője.

Amúgy 1-2x biztosan kipróbálnám, de nem szívesen jelennék meg vele sehol, szégyelném.

A másik, ami eszembe jutott, hogy biztosan lelkileg sérült a lány, amit viszont sajnálok.

Nem nézem le, nem sérteném meg soha sehol, de ez a véleményem.

Szeretem a mű dolgokat amúgy, egy 0-ás kézilabda méretű szilikon mell a legizgatóbb dolog számomra egy nőn, főleg, ha nyíl egyenesen áll a bimbó, melltartó nélkül is, de ennek a fele is túlzás, ami ebben a lányban van.

2023. júl. 14. 21:38
 12/35 anonim ***** válasza:
83%
Nem.
2023. júl. 14. 22:05
 13/35 anonim ***** válasza:
80%
arcra csinos lenne, de ahogy ott azt a két labdát mutogatja, az szánalmas.
2023. júl. 14. 22:30
 14/35 anonim ***** válasza:
83%
Nekem nem. Én sajnos vagy nem sajnos az átlagnőket szeretem!
2023. júl. 14. 22:52
 15/35 anonim ***** válasza:
81%
Szép arcú, jó alakú, csinos csaj lenne de "kissé" megszaladt a sebész keze. Tipikus példája annak hogy mekkora és milyen impit NE rakasson be senki. Egy felfújt lufi lett belőle, természetellenesen torz. Harmadakkora implantátum, izomszövet alá bőven elég lett volna.
2023. júl. 14. 23:17
 16/35 Deflohelp ***** válasza:
83%
Nekem a természetes jön be. Ez az?
2023. júl. 15. 08:35
 17/35 anonim ***** válasza:
63%
hát elég csúnya lett szegény
2023. júl. 20. 09:44
 18/35 Ywerd ***** válasza:
76%

Nekem abszolút nem jön be .

Arca, szája,melle sem természetes.

Aki ennyire testképzavaros és megfelelési kényszeres,annak a lelkével, önértékelésével igen komoly bajok vannak.

Sajnálaton kívül ez a nő belőlem nem vált ki mást.

Lehet lepontozni.

2023. júl. 30. 08:43
 19/35 anonim ***** válasza:
79%
Számomra a természetes nők tetszenek.
2023. júl. 30. 14:32
 20/35 anonim ***** válasza:
79%
Sokaknak tetszenek az ilyen nők, nekem viszont nem jönnek be a nagy mellű nők, egyébként itt pont a melle rontja el az összhatást számomra:D van akinek pont ez javít, nekem ront, ha kisebb természetes lenne akkor 8-9/10 lenne a csaj, így csak olyan 7/10 mert jó teste van, arcra se csúnya. A kevesebb néha több, na számomra itt értelmet nyer ez a mondás :))
2023. aug. 19. 10:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!