Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Mi a legjobb vastagság?
Figyelt kérdés
Akár átmérő, akár kerület.2023. júl. 14. 17:59
1/11 anonim válasza:
Egy borsodi dobozos egyszer felcsúszott majdnem teljesen, azóta rájöttem, hogy nincs elég vastag csak attól függ mennyire akarok tág lenni
2/11 anonim válasza:
Nem voltam meg olyan vastagsagu pasival, akie nem ment volna be.
3/11 A kérdező kommentje:
Remélem a kérdésre is lesz válasz.
2023. júl. 14. 18:37
4/11 anonim válasza:
Neked se lehetett még sok csajod.
Szerinted ez úgy működik, hogy 12,8 centiig nem lehet élvezni, de 12,9 centitől már orgazmus? xddd mert a kérdésből megfogalmazva kb. így lehetne elképzelni
5/11 anonim válasza:
Lehet, hogy egy nőnek jó, ha vastag, de nekem nem jó, mert miatta kudarcra vagyok ítélve. Vastag és puha, a legrosszabb kombó. Ennél már csak az lehet rosszabb, ha partner sincs.
6/11 A kérdező kommentje:
Neked se az eszed az erősséged, ha ezt gondolod.
2023. júl. 14. 19:38
7/11 anonim válasza:
Jaj, csorba esett a kis hiúságodon? Ennyire ne vegyél fel egy internetes kommentet.
Aki ennyire emocionális annak nem véletlen nincs sikere a nőknél, ilyenekre nincs szüksége senkinek.
8/11 A kérdező kommentje:
Te miről beszélsz?
Amúgy köszönöm az eddigi 0 választ.
2023. júl. 14. 20:27
9/11 anonim válasza:
Esetleg eldönthetnénk kölcsönösen hogy jó lenne e a másiké lányok.
35f Debrecen
10/11 anonim válasza:
szerintem olyan 4 cm átmérő körül az ideális
a legfontosabb hogy jó kemény erekció legyen
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!