Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az amit ha te mint nő "bevetsz" tuti nem tud neked ellenállni a pasi a randin s benned foglya végezni?
Figyelt kérdés
2023. júl. 13. 00:16
11/14 anonim válasza:
Én úgy gondolom, hogy egy randin vagy van kémia, vagy nincs, ez az elsőn előjön. Ha nincs is szex az első randin, egy csók mindenképpen legyen. A másodikon petting, a harmadikon szex. 30 felett már nem kell molyolni.
12/14 anonim válasza:
#11 ez így ideális lenne, csak nőként hogy szűrjem ki a skalpvadászokat? Én inkább szeretem megvárni legalább az 5. randit. Aki annyit nem tud várni, azért nem is kár.
13/14 anonim válasza:
2. Fogoly, foglya. 🙈🙈
Így adta ki neki.
14/14 anonim válasza:
#12 Attól függ, hány éves vagy. Szerintem bizonyos kor felett el kell tudd dönteni, hogy valakivel lefeküdnél-e, vagy sem. Ami nem derül ki 3 találkozó alatt, az 5 alatt sem fog. Ellenben ha eddig húzod a dolgot, könnyen lehet, hogy egy normális csávó is úgy érzi, hogy nem kívánatos a számodra. Valami testiség kell. Csók, cicizés, ölelés, petting.
Én nem vagyok kiéhezve egyáltalán, de elvárom, hogy a nőnek bejöjjek. Különben mit akarunk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!