Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretik a nők az átlagnál vastagabb méretet?
Figyelt kérdés
Minden nő a nagyot szereti de sokan nem a hosszra inkább a vastagságra értik ezt eddig ez a tapasztalatom
Nők nektek melyik a fontosabb s miért?
30F
2023. júl. 12. 22:36
21/23 anonim válasza:
#13 mert a kérdező kizárólag adott életkor alatti nőknek akarna privit küldeni a méretével "reklámozva" magát 😂
22/23 anonim válasza:
Hát én még igazán vastaggal nem találkoztam. 17/6? Az már egy sörösdoboz méret. Jól tudom?
23/23 anonim válasza:
"Miért szeretik a nők az átlagnál vastagabb méretet?"
Mert ekkor érzik, hogy rendesen meg vannak dugva, élvezetet ad nekik (nem úgy mint a hosszú, hogy fájdalmat), és így erősödik az az érzés, hogy ez most rendes kefélés volt, még akkor is, ha csiklón tudnak csak elélvezni, persze orgazmus is kell nekik, hogy ne legyen hiány érzetük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!