Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ha a szátokba élvez a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha a szátokba élvez a férfi szóljon előtte, vagy érzitek mikor jönn?

Figyelt kérdés

2023. júl. 12. 04:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
92%

Szólni sztem fura, max. jelezze nyögéssel, vagy esetleg simogatással/szorítással, de azt sem feltétlenül muszáj. Ha szopok, nyilván számítok rá, hogy sperma kerülhet a számba.

De a legtöbb pasinál ez ösztönös, esetleg ha tudatosan el akarja titkolni, akkor lehet, hogy meglepetésként ér, amikor elélvez.

2023. júl. 12. 10:54
 12/18 anonim ***** válasza:
77%
Mostanában szoktam kérni a csajokat ne szopjanak, hanem kézzel verjék ki, de amikor látják, hogy szinte elélvezek mindig bekapják és lenyelik, hogy ne lőjjem rájuk a spermát.
2023. júl. 12. 11:53
 13/18 anonim ***** válasza:
90%
Én sose igényeltem a bejelentést, érezni azt ha az ember lánya figyel a partnerre közben.
2023. júl. 12. 20:50
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Nekem ,ha vàlasztani kén két nő közzül melyk legyen. Az kellene amelynek nem kén szólni mert ràérez és azért mert jó benne..ennyi 45F
2023. júl. 12. 21:44
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Érzik a nők, azért szopnak, hogy elélvezzen a férfi (a férfi is azért nyal, hogy elélvezzen a nő), tudják, hogy mikor kell nyelni.
2023. júl. 13. 08:23
 16/18 Nagyfater ***** válasza:
Érdekes dolog ez. Több mint egy évtizedes kapcsolatomban fantasztikus szexben volt részünk; minden létező dolgot kipróbáltunk, és mindet nagyon élveztük. Mindössze egyet kért az orális szexnél: szóljak, mielőtt elélveznék, vagy legalább időben vegyem ki a szájából. Más kapcsolatomban, beleértve a futó kalandokat és tartósabbakat is, minden további nélkül mindvégig a szájában tartották a .... Szóval ki így, ki úgy. Mindazonáltal az sem rossz, sőt, talán még élvezetesebb is, ha kézzel fejezi be a hölgy, és miután kiürült a pénisz, megtörölgetve ismét a szájába veszi... :-)
2023. júl. 19. 13:09
 17/18 anonim ***** válasza:

És hova lő kézzel?

Egyébként valóban izgató is tud lenni, az a jó, ha változatos, néha nyeli, néha meg az arcára veri.

2023. júl. 19. 15:01
 18/18 anonim ***** válasza:
81%

Kedveseim! Attól fűgg milyen a kapcsolat, és a szégyenlősség.

Éngem hiába kért a nejem élvezzek a szájába, nem tudtam megtenni. A punciba tudtam, csak élvezni. Mindig visszatartott a tisztelet. Ma már hetvenévesen😁😁mindent kipróbálnék, sajnos szaladnak az évek. Szóval, mindent csináljatok ami a párotoknak nem kelt viszolygást, kellemetlenséget. Nagyon fontos! BESZÉLJÉTEK MEG...!

2023. júl. 26. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!