Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha a szátokba élvez a férfi szóljon előtte, vagy érzitek mikor jönn?
Szólni sztem fura, max. jelezze nyögéssel, vagy esetleg simogatással/szorítással, de azt sem feltétlenül muszáj. Ha szopok, nyilván számítok rá, hogy sperma kerülhet a számba.
De a legtöbb pasinál ez ösztönös, esetleg ha tudatosan el akarja titkolni, akkor lehet, hogy meglepetésként ér, amikor elélvez.
És hova lő kézzel?
Egyébként valóban izgató is tud lenni, az a jó, ha változatos, néha nyeli, néha meg az arcára veri.
Kedveseim! Attól fűgg milyen a kapcsolat, és a szégyenlősség.
Éngem hiába kért a nejem élvezzek a szájába, nem tudtam megtenni. A punciba tudtam, csak élvezni. Mindig visszatartott a tisztelet. Ma már hetvenévesen😁😁mindent kipróbálnék, sajnos szaladnak az évek. Szóval, mindent csináljatok ami a párotoknak nem kelt viszolygást, kellemetlenséget. Nagyon fontos! BESZÉLJÉTEK MEG...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!