Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális, hogy már egyáltalán nem kívánom a szexet?
Figyelt kérdés
29 éves vagyok, van két gyerekem, egy hónapja szültem. Másoknál olvastam, hogy már 2-3 hét múlva kívánták a szexet szülés után, de engem még az érintés is idegesít. Már terhesség végén jelentkezett ez az egész és most teljesen immunis vagyok mindenre… az első szülésem után szerintem nem volt ilyen…
Tudom, tudom szegény férjem stb.de mivel nem tudom magam megjátszani és kényszerből szexelni így félek, hogy rámehet a házassagunk ha ez nem változik…
Mit tegyek?
2023. júl. 11. 23:45
11/15 anonim válasza:
Semmiképp ne eröltesd mert csak megutálod.
12/15 anonim válasza:
Sportolj, az visszahozza, ha mégsem, akkor keress a férjednek valami megoldást (szerető, k@rva, gyorsan leszopod, mégis csak szétteszed egy 5-10 perce a puncid, feneked).
Ha ezeket nem teszed meg, igen, rámehet a házasságod.
13/15 anonim válasza:
Egyáltalán nem normális. Mi 50 felett minden nap csináljuk, nem az orgazmus miatt, hanem egyszerűen kell az, hogy úgy is összebújjunk.
14/15 anonim válasza:
Hogy mit tudsze tenni? Hagyd magad. Mondd meg a férjednek, hogy neked nem megy olyan könnyen, de mivel szereted, nyugodtan tegye be, csak ne várja el, hogy neked is mindíg öszeejöjjön. Ha elzavarod, nagyon hamar rámehet a házaságod.
15/15 anonim válasza:
Azt ne mond már, hogy a férjednek nem tudod megtenni, hogy amikor ő már nagyon szexéhes, akkor 10 percet rászánj, hogy leszopod, vagy megdughatja a puncid, feneked, nem kell, hogy te is elélvezz, mert nem is fogsz, de amelyik nő ezt nem teszi meg, az egyébként normális kapcsolatban lévő férjének, azt azonnal el kell zavarni a férfi életéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!