Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok csak, aki kizárólag saláta puncival találkozik, mikor nem azt szeretem?
Már 5 lányból 5-nek volt salátapuncija. Ilyen ritka a babapunci?
Lányok, nektek milyen van?
Mindig minden ilyen kérdésnél le kell írni bizonyos válaszolók kedvéért az evidenciát, meg kell tenni a kötelező köröket. Mint a dedóban.
Igen, valóban nem fasz meg pina alapján választunk párt. Hiszen általában nem is látjuk a másik nemi szervét, amikor megtetszik nekünk. (Kivétel a nudista strand vagy a swingerklub vagy a netes szextárskereső oldalak.) De ettől még vannak az embernek preferenciái e téren is, ahogy sok minden másban, ami a külsőségeket, fizikai adottságokat illeti (pl. Kék szem, szép kéz, mély hang, magasság stb.). Vajon akkor minősíteni kell-e az embert színvonal tekintetében???
Nálam 14 nőből egynek volt saláta. Hogy csinálod? Bocs, hogy nem nőként válaszoltam, de ha nőt kérdezel, az esetek
nagy részében csak a sajátjával "találkozik". Férfiaknál nagyobb a merítés...
De h.lye vagy 13as. Nekem 14évesen is így nézett ki. Salátásan. De bárátnőmnek 40+osan is baba, 3 gyerek után... (nem leszbi vagyok, de láttuk egymást pucéran.)
Ahogy a farok sem kopik el a sok szextől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!