Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok küldtetek már snapchate...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok küldtetek már snapchaten videót amiben benneteket dugnak?

Figyelt kérdés
Egyszer kaptam egy ilyet és meglepett, persze megbíztunk egymásban az illetővel, nem egyből azzal kezdett.

2023. júl. 11. 13:17
 1/5 anonim ***** válasza:
94%
Senkinek, sehol, semmilyen formában.
2023. júl. 11. 13:26
 2/5 anonim ***** válasza:
75%

Én fiúként mondom neked, elég sokat küldenek.

Ami a legdurvább, hogy amikor ilyen 22-24 éves srác voltam (nem néztem ki rosszul), a 35-45 éves nők sokszor fél nap beszélgetés után küldtek magukról meztelen képet :D

Volt aki két nap után videót is...

2023. júl. 11. 13:30
 3/5 anonim ***** válasza:
72%
Ez hogy működik?
2023. júl. 11. 14:07
 4/5 anonim ***** válasza:
23%
2 embernek akartam de veletlenul mindenkinek elkuldtem meg mind a 2 video megvan azota is
2023. júl. 11. 14:21
 5/5 anonim ***** válasza:
67%
Simán küldenek a csajok, néha még kérni sem kell, csak utalni rá.
2023. júl. 11. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!