Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/7 anonim válasza:
Ha más nejét dugjuk, akkor igen.
2/7 anonim válasza:
Be, ilyen kapcsolatban élünk. 32F
3/7 anonim válasza:
Nekem a cuckold max 1 percig tart, amig én is oda helyezkedek a páromhoz..😀 vagy a páros női tagjához..😁
4/7 anonim válasza:
Igen is meg nem is, kiverni szeretem cuckold videókra meg sztorikra de én magam nem csinálnám. Azt még valahogy megértem hogy izgalmas az ember párját mással látni, de az alázás része nagyon szánalmas és taszító. 25f
5/7 anonim válasza:
Nem kell feltétlen alázni.
Van aki csak szereti nézni ahogy a feleségét meg....
7/7 anonim válasza:
Kipróbálnám milyen ha látom, hogy a feleségem dugják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!