Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy élvezetesebb közösülni a kanapéval?
Figyelt kérdés
Szoktam olyat csinálni esténként, hogy a két kanapé közé verem a farkam. Csak simán beteszem és ki be húzogatom mint ha dugnék valakit. Mivel még senkim nincs. Ez így elég vagy hogy lehetne még ezt felturbózni? Az az igazság hogy nekem nagyon kis ideig szokott merev lenni a farkam. Nem tudom miért.2023. júl. 10. 17:41
21/36 anonim válasza:
20 as te nagyon pihent agyú vagy😁😂😂😂
22/36 anonim válasza:
Jajah a kanapé pudvás vaginája elnyeli a táviranyitót és nem lesz több hegyi doktor meg cobra 11.
23/36 anonim válasza:
Jó lenne tudni, hogy bőr vagy textil kárpitos kanapéról van szó? Kinyitható? Rugós vagy hideghabos párnás? Ezek fontos kérdések!
24/36 anonim válasza:
A bőr még talán lemosható az akció után, a textil ha nem lehúzható a huzat,akkor felejtős
25/36 anonim válasza:
Szerintem a srác egy teljesen új őrületet/stílus irányzatot fog elindítani. Most őszintén, ezt ki ne pocsékolná össze? Kellenek ilyen korszakalkotó emberek, hogy folyamatos legyen a megújulás és a fejlődés. Előre!
26/36 anonim válasza:
Ne foglalkozz a sok negatív hozzászolással, valószinűleg csak irigykednek. Egy normális országban feleségül is vehetnéd a kanapét.
28/36 anonim válasza:
#27 🤣🤣🤣🤣 az attólfügg hová? Alulról felülről
29/36 anonim válasza:
27 vagyok, a kanapé nem akar mozdulni?
30/36 anonim válasza:
Nyári szünet van azért érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!