Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, férjes asszonyok Kinél...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, férjes asszonyok Kinél hol és hogy szakad el a cérna amiatt szeretőt keresetek?

Figyelt kérdés

Valakinél alkoholista a férje?

Vagy bántalmaza?

Vagy csak nem ál neki fel?

45 pasi vagyok és most nálam nagyon el szakadt…

2023. júl. 10. 09:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem elégít ki a férjem, már felszínes a szex. Sosem csaltam meg, de sokszor ábrándozom róla, hogy milyen lenne mással szexelni. Vannak napok, amikor konkrétan meg is tenném ha épp az ágyamban feküdne egy másik férfi, de igyekszem úgy élni, hogy lehetőségem se legyen ilyenre, mert tudom, ha lesz, akkor biztos félrelépek.. 25n
2023. júl. 17. 19:04
 12/12 anonim ***** válasza:
Próbáld magadat segédeszközökkel kielégíteni két szex között, akkor talán könnyebben elkerülöd a megcsalását.
2023. júl. 18. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!