Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fürdő alsó jön be neked egy pasin?
Figyelt kérdés
Ami szerinted jól áll, avagy szexi egy pasin.
Te milyet szoktál felvenni?
2023. júl. 8. 21:16
3/9 anonim válasza:
Boxer
Főleg ha sportos és a csomagja is nagy
4/9 anonim válasza:
Lényegtelen - a pasi lényeges aki bele van csomagolva.
5/9 anonim válasza:
Feszülős boxer általában, de a tanga is bejön egy sportos jó seggű pasin. Persze ez nagyon ritka, eddig 4x láttam csak tangás pasit több év alatt.
6/9 anonim válasza:
De mit értetek az alatt, hogy boxer? Van akkora, hogy alig takarja a seggem, meg akkora, hogy majdnem a térdemig ér, kvázi rövidnadrág.
7/9 anonim válasza:
Arra a feszülős boxerra gondolok, ami alig takarja a segged. Strandra ez való, nem a rövidnadrág meg a térdnadrág.
8/9 anonim válasza:
Hová való a rövidnadrág formájú úszónadrág? Vízhatlan, háló van benne, szóval vízbe készült :D
9/9 anonim válasza:
Fecskét szoktam hordani, még ha divatjamúltnak is tartják. Nekem a fecske jön be, nem a száras alsók.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!