Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az miért van, ha nagyon kanos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért van, ha nagyon kanos vagyok, bátrabb vagyok az ismerkedés során, laza tudok lenni a nőkkel, tudok flörtölni velük, míg kielégült állapotomban egyáltalán nem tudok csajozni?

Figyelt kérdés

Nem fordítva kéne, hogy működjön az ember? Mármint ha valaki nagyon görcsösen akarja a szexet, nem idegesnek kéne lennie?

Egyik nap nagyon ki voltam éhezve, mert már régen maszturbáltam, és egy plázában egyszer csak az eladó csajt, aki nagyon tetszett, vásárlás közben ad hoc elhívtam randizni pár perc beszélgetés után. Nagy vágy lett úrrá rajtam, hogy ezt tegyem meg. Erősen hálószoba szemekkel néztem rá, úgy éreztem, kiolvasta a szememből, hogy megdugnám. Megadta a számát, mosolygott, hogy keressem meg. Hogy lehet az, hogy ezt meg mertem tenni? (Sajnos nem mertem később felhívni, amikor már leesett a libidóm.) Megfigyeltem magamon, hogy a nők többet szemeznek velem, szívesebben flörtölnek velem, ha fel vagyok izgulva. Mivel magyarázható ez? Olyankor férfiasabb a kisugárzásom? Vagy más oka van?

2023. júl. 8. 20:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Más oka van. Nevezetesen bujkál a tudat alattidban jónéhány blokk, gátlás, szorongás amik visszafognak "normál" állapotban. Amikor kanos vagy, akkor annak az ingerszála kicsit jobban elnyomja ezeket és ezért "bátorodsz" fel.

A csajt meg hívd fel és hajrá!!!

2023. júl. 8. 22:15
 2/4 anonim ***** válasza:
1 es- én is az vagyok mint a kérdező és ahogy írtad és bele gondoltam nálam is ez lehet én baromi rámenős vagyok kanosan mindenkivel jókat írok miutan elmegyek mert már nem bírom tovább kínozni magam vége megyek sorozatozni jatszani mit tudom en de volt olyan h heti szinten nem egy lány hívott én még kanos se voltam nemet mondtam mindre ha kanos vagyok meg siman bele mennek szerintem :D
2023. júl. 9. 06:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Én fordítva működöm. Ha kanos vagyok, semmi sem jut az eszembe az égvilágon a dugáson kívül. Meg se bírok mukkani emiatt. Ha az illető nem érdekel, akkor tudok vele beszélgetni akármiről.
2023. júl. 19. 08:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Amikor kanos vagy, egy csomó kémiai vegyületet szabadít fel a tested, amik mind a szexualitásra ösztönöznek. A dopamin, tesztoszteron, oxigocin, stb stb véráramba kerülésével bátorabb leszel, felszabadultabb, és a gátlások, szorongások feloldódnak. Ezek a vegyületek nagyobb mennyiségben is a véráramba kerülnek amikor felfokozott izgalmi állapotban vagy, és szeretkezésnél fájdalom csillapító hatással is bírnak, ezért van az, hogy élvezed amikor a csajod bele mélyeszti a körmét a hátadba. Normális körülmények között visítanál a fájdalomtól. Gyuanítom a fajfenttartási ösztön van a háttérben.
2023. júl. 20. 02:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!