Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a szex egy nagyon vékony lánnyal?
Figyelt kérdés
Kicsit macis vagyok, megismerkedtem egy elég vékony lánnyal, sosem volt még vékony barátnőm mindig kicsit duci volt, amikor átöleltem érdekes érzés volt hogy mikor ilyen vékony nőt átöleltem csók már volt, úgy néz ki hogy nálam fog majd aludni a jövő héten nem tudom hogy ilyenkor milyen a szex, túl szűk lesz ott neki pl.?2023. júl. 8. 00:18
1/11 anonim válasza:
Ilyen szük-tág dolgokon ne gondolkodj. Az inkább genetika. Én imádom a fogpiszkálo lányokat. Rájuk nézek és már félig el is sültem.
2/11 anonim válasza:
Mi a jó a nagyon vékony csajokon? Deszka seggük van
3/11 anonim válasza:
A hüvely mérete független a testsúlytól.
4/11 anonim válasza:
Nincs rajta mit fogni. A popsija elfért a markomban, a medencecsont kiállt.
Inkább a kerek formák jönnek be
5/11 anonim válasza:
a pasik szerint szúrnak, pocsék, kellemetlen
6/11 anonim válasza:
Szerinted ha valaki felszed +10 kg-t akkor kitágul tőle a hüvelye, ha meg leadja akkor összeszűkül???
Semmi köze a testalkatnak a hüvely szűkösségéhez / tágasságához.
7/11 anonim válasza:
Ha gondolod kiprobálhatom, aztán elmesélem milyen.
8/11 anonim válasza:
Figyelj "Maci"! Ne aggódj! Ha nem akarod összenyomni, hagyd, hogy ő legyen felül. Félelmetesen tudnak lovagolni! Ne hagyd ki! Én már csak tudom...
9/11 anonim válasza:
Én 160 cm vagyok és 50 kg
Imádok lovagolni .;) illetve kutya sem rossz :D
10/11 anonim válasza:
Hát ha abból indulunk ki hogy a kövér férfi behízza a szerszámot és ezáltal kisebb lesz, akkor a kövér nő is ott hízik és kisebb lesz neki.
Akkor a sovány nőnek meg jóval nagyobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!