Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Schumacher Vanda mennyire szexi csaj ?
Szerintem nagyon szép csaj. Elég inteligensnek tűnik. Ritka párosítás.
tuti kattant lehet az ágyban simán kinézem xD
Nekem szinte kizárólag a magas, dundi, illetve sportosan twlt lányok jönnek be, szóval megpróbálok objektív maradni, már amennyire ilyen kérdésben lehet.
Nem látok rajta semmi különlegeset, tizenkettő egy tucat. Kimegyek munka után a kisvárosom centrumába, és látok ilyenből harmincat. Se nem csúnya, se nem szép, nincs semmi, ami felkeltené az érdeklődésem. 10/5
Ugyanakkor én a férfiak azon csoportjába tartozom, akik nem pusztán külső alapján ítélnek. Az egyes személyiségjegyek, tulajdonșágok, az egyéniség is tud szexi lenni és vonzóvá (vonzóbbá) tenni valakit.
Na, ilyen téren ez a csaj nagyon nem áll jól. Felfuttatott proli 3,14csa, médiahulladék, okádok a teljesítmény nélkül befutott emberektől, míg mások keményen güriznek megalázó fizetésért. 10/2
1 es nagyon nincs igazad :DDD azt mondja 6 os..
csekkold le a celeb vagyok ments ki innen felvételeket, fullos 10 pontos a csaj! (vagy az volt) nagyon bomba. tökéletes makuláltlan bőre van.. hófehér kerek popsija.. melle is piszok jó, genetikája erős a csajnak. sztem az arca is nagyon szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!