Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/22 anonim válasza:
#9 nyilván egy 18-20 centis farkat a nők 95%-a nem fog lemélytorkozni, de nem is kell, anélkül is élvezik a pasik a szopást. És nekem akkor is az a legélvezhetőbb méret, nem érdekel, ha ti a 12 centis farkatokkal emiatt most nekiálltok belémkötni.
12/22 anonim válasza:
7. Jól kell választani és nem önző módon dugni.
Ha nem lennél önző, nem fulladoznának a tiédtől, mert a nő fel lenne annyira izgulva hogy ne tudja fogadni a pénisz teljes hosszát is akár a szájába, nem csak a puncijába. :)
13/22 anonim válasza:
18-20 esztétikailag nagyon szexi és jó érzés is ha vastag hozzá akkor főleg.
14/22 anonim válasza:
Egyik exemnek 15 centis volt, de volt benne 3 porcelán golyó. Azzal több gyönyört okozott mint a másik exem a 17 centisével.
15/22 A kérdező kommentje:
Azzal, hogy mennyien szavaztak 15 cm és alatti méretekre, kitűnik hogy mennyi itt a kisfarkú pasi
2023. júl. 6. 17:55
17/22 anonim válasza:
Az amelyik nem csúszik ki belolem lovagloban. Az meg 18 körül van. Nem vagyok tag, csak néha belelendulok.
Sosem érdekelt ha emiatt alacsony %-ot kapok.
19/22 anonim válasza:
Én úgy hallottam egy videóból hogy csak melegek szokták méregetni a farkukat. Szóval kórt, testalkatot, és azt is írhatnátok melyik megyében éltek.
Amúgy 24F vagyok, sportos testalkatom van, 18cm a farkam, és Komárom-Esztergom megyében élek
20/22 anonim válasza:
15 fölött már mindegy, csak kőkemény és kitartó legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!