Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szép lányt nehezebb megszerezn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép lányt nehezebb megszerezni, meg utána megtartani?

Figyelt kérdés

Abból gondolom hogy sok fiúnak tetszhet emiatt nehezebb elérni hogy engem akarjon, meg ha talál jobbat akkor könnyen tovább léphet.

Olyan lányokra gondolok akiknek szép arcuk van, hosszú szőkés barna haj, szép alkat, kerek popó, kisebb, formás melle van.

Úgy hogy én max átlagosan nézek ki.

2023. júl. 5. 21:21
 1/8 anonim ***** válasza:
7%
Pont egy ilyen lányt szedtem ma fel,nem volt nehéz:)
2023. júl. 5. 21:24
 2/8 anonim ***** válasza:
54%

Nekem is valami hasonló az úgymond 'ideálom'. Én is átlagosan nézek ki, igyekszek olyan ruhákat venni, amik jól állnak, slankítanak. És igyekszek mindent megtenni a jó megjelenésért.

Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy nehezebb meghódítani egy csinos lányt.

Több példám is van erre: Egyik volt osztálytársam egy eléggé szélsőséges származású sráccal jött össze, akinél bárki jobban néz ki.

Illetve sok más átlagos kinézetű haveromnak van nagyon csinos barátnője.

Szerintem nem igaz az, hogy a csinos lányoknak csak a kockahas meg a dudorodó mellizmok és a macsó stílus jönnek be.

2023. júl. 5. 21:33
 3/8 anonim ***** válasza:
61%
Átlagos kinezettel, ha amúgy magas vagy és piszok jó a dumád, akkor fellehet szedni igen.
2023. júl. 5. 22:13
 4/8 anonim ***** válasza:
82%
Szép csajnál nyilván lesznek versenytársaid, szóval magától értetődő módon nehezebb bevágódni, mint a csámpás kövér csajnál, akit szökőévente szólítanak meg és akkor is azért, hogy merre van a Honvédkórház.
2023. júl. 5. 22:25
 5/8 anonim ***** válasza:
81%

Nem a külsőn múlik. Ha olyan a nő jelleme a számodra csúnya is meg csal es tovább lép es a számodra csinos is veled marad.

Megszerezni? Ha a nőnek is te vagy az ideálja nyert ügyed van.

2023. júl. 5. 22:31
 6/8 anonim ***** válasza:
85%
Ott a pont 6os!
2023. júl. 5. 22:34
 7/8 anonim ***** válasza:
80%

Volt 2 nagyon szép barátnőm. Megszerezni őket annyira nem is volt nehéz. Feltűnt nekik, hogy eltérek a többségtől és pl. nem nyomulok, simán mondok őszintén negatívat is róluk.

Megtartani meg nehéz volt őket.

Az egyiknek ugye feltűnt, hogy mivel ő szép csaj, gyakorlatilag bárkit megkaphat. Hát, szépen élt is a lehetőséggel és lecserélt egy másik srácra. Persze, jött a karma őt meg a srác cserélte le. Utána jött vissza hozzám könyörögni, de csak pár szexet akartam már.

A másik lány meg szépen átment akaratosba. Minden csak úgy volt jó, ahogy ő akarta és előbújt az az énje is, hogy csak ő a jó, mindenki más rossz. Ebből azért volt jó pár veszekedés, végül szakítottunk.

2023. júl. 5. 23:08
 8/8 anonim ***** válasza:
73%
Olyan szép lánnyal nehéz a dolgod, akinek nagy az egója és az önbizalma is.
2023. júl. 6. 06:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!