Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gyorsan élvezek el ezzel mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyorsan élvezek el ezzel mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

Sajnos olyan helyzetve vagyok h van baratnom es gyorsan elvezek el illetve ha nem talalkozunk akkor napi 3szor kivere, errol hogy lehet leszokni?

19 eves vagyok

Nagyon megkoszonnem annak aki segit

2023. júl. 5. 11:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%

1. Ne verd ennyit.

2. Gyakorolj, húzd el az orgazmust. Ha elélveznél akkor pihenj kicsit vagy váltsatok pózt.

3. Maszinál is gyakorolj. Mikor elélveznél hagy abba, várj 30-60 masopercet és csak utána folytasd.

2023. júl. 5. 11:24
 2/13 A kérdező kommentje:

3.asat probaltam de nem valtozott illetve elhuzni is szoktuk es nagyon ritkan birom ugy de altalaba ugy se

Mit csinaljak h ne verjem ki?

Egyszeruen nem birom ki h ne verjem

2023. júl. 5. 11:27
 3/13 A kérdező kommentje:

En mindig leszopom baromat elvezesig

Ott is probalom huzni sokaig

Es aztan ugye lelankad de akkor mar szopom megint es ugy gyorsan felall

Es akkor mar mehet us a szex

Itt a lanynak is tennie kell a dologert

2023. júl. 5. 11:30
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg már eleve amikor kivered, hosszan elnyújtani. Ezt már anno a pszichológusnő mondta nekem Pesten a MÁV rendelőben. (Jó csaj volt, bár mutathatta is volna, de hát ez csak az én perverz gondolatom.) Úgy, hogy kerüld a makk húgycső felőli részét ingerléskor, illetve állj le, mielőtt elélveznél. Ugyanazt gyakorolni partnerrel. Leállni, mielőtt jön a spriccelés. Újrakezdeni, amikor érzed, hogy már elmúlt a késztetés. +Gátizom intimtorna. Idővel megtanulod teljesen akaratod befolyása alá vonni azt az izmot, csak akkor lesz magömlés, ha te akarod. Mondjuk ez a része úgy 40 felé fog már teljesülni. De a start-stop módszert már fiatalon meg lehet könnyen tanulni.
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Önkontroll, öntudatosság, meg az évek majd...

Tenni mást nem tudsz.

6/13 anonim ***** válasza:
100%
Most te akkor lány vagy, vagy fiú? Barátnőd van, vagy barátod?
2023. júl. 5. 12:06
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Kezd zavaros lenni ez a kérdés
2023. júl. 5. 12:32
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Belezavarodott a kolléga
2023. júl. 5. 12:35
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt már nem értem, te szopod a pasit meg te is vered a farkad, de elvileg az egyik lány.. 🤣
2023. júl. 5. 12:44
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Attól hogy valaki sűrűn veri még nem válik gyorstüzelővé. Az egyik a libidóval függ össze a másik az önkontrollal.

Az önkontroll megtanulása a helyes út, ld. amit a #4-es írt.

2023. júl. 5. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!