Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha észrevesztek egy terhes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha észrevesztek egy terhes nőt nektek is az jut először eszetekbe, hogy milyet szexelhetett, amikor teherbeesett?

Figyelt kérdés

2023. júl. 4. 15:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Az a 2perc... izgalmas volt.
2023. júl. 4. 15:10
 2/14 anonim ***** válasza:
16%
Inkább az, hogy milyen undorító. Egy terhes nőről a szex jut eszembe utoljára.
2023. júl. 4. 15:13
 3/14 anonim ***** válasza:
75%
Nekem inkább az hogy 'meg van-e még az apja?' :D
2023. júl. 4. 15:14
 4/14 anonim ***** válasza:
80%
Na tombolnak a hormonok.🤣 Ennyi erővel minden emberről eszedbe juthat a szex, mert úgy jöttek létre, hogy az apukájuk bedugta az anyukájukba. Azon gondolkoztam már, hogy mennyi ember rohangászik körülöttem és hogy vajon minden ember egy-egy kölcsönös szerelem gyümölcse és hogy ennyi viszonzott szerelem van a világon vagy előbb-utóbb összejön ami összejön és az emberek lemondanak a szerelemről?
2023. júl. 4. 15:28
 5/14 anonim ***** válasza:
78%
Nem
2023. júl. 4. 15:37
 6/14 anonim ***** válasza:
15%
Nem. Azt gondolom, hogy ennek én már nem csinálok. Már megtette valaki más. Ha az utcán látom, az, mire megszül, tuti nem látom soha többé. Tehát én valószínűleg ennek már soha nem csinálok gyereket.
2023. júl. 4. 16:01
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem semmi nem jut róla eszembe. És nem is érdekel.
2023. júl. 4. 16:34
 8/14 anonim ***** válasza:
70%
Engem izgatnak rendesen.
2023. júl. 4. 19:34
 9/14 anonim ***** válasza:
62%
Tipic kiskani gondolkodás. Ugyanolyat szexelt mint elötte vagy utána. Nem a nagy szextöl lesz gyerek hanem a megtermékenyitéstöl. (Ami lehet akár nagyon rövid, akár nagyon pocsék is.)
2023. júl. 4. 20:15
 10/14 anonim ***** válasza:
47%
Nekem az, hogy milyet szexelnék vele.
2023. júl. 4. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!