Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz hogy a nővèremet kèrtem meg mutassa meg hogy hogy kell használni az óvszert ,amikor segîtett ráhuzta de hozzáèrt ès el is èlveztem?azóta nem beszèlünk ugyan ugy
Figyelt kérdés
2023. júl. 4. 15:05
1/15 anonim válasza:
Hogy lehet egy érintéstől elélvezni?
Ha így is volt, kérj bocsánatot tőle.
2/15 A kérdező kommentje:
Mèg nem voltam lánnyal
2023. júl. 4. 15:12
3/15 anonim válasza:
Nem sértegetni akartalak, csak hihetetlen számomra. Ezt a növérednek is elmondhatod
4/15 anonim válasza:
1. 99% kamu
2. Ha mégsem, nincs ezzel gond a nővéred szempontjából.
3. Ha egy érintéstől elsülsz, neked vannak gondjaid.
5/15 anonim válasza:
Mindamellett hogy valószínűleg kamu a kérdés, miért kéne bocsánatot kérnie ?
6/15 anonim válasza:
Szerintem ez egy átlagos működés. És gondolom ha a nővéredet kéred meg erre akkor azért van némi szexuális izgalom, érdeklődés köztetek.
7/15 anonim válasza:
Ha nem kamu akkor ha ebben benne volt akkor a részéről is volt szexuális töltet, lehet csalódott hogy egyből elmentél igy nem lehetett már semmi
8/15 anonim válasza:
Előfordulhat ha még nem voltál lánnyal.
1) szuper dolog volt hogy megkérdezted, ráadásul olyat akiben bízol
2) kérj bocsánatot, es annyi
Ha a novered tapasztalt, pontosan tudja hogy ha te nem, akkor ez előfoedulhat
9/15 anonim válasza:
Hát ez qrvára nem normális.
Amúgy szerintem kamu a kérdés. Csak unatkoznak a gyökerek a nyári szünetben...
10/15 anonim válasza:
Nem gáz, de az én farkamra is húzhatna, meg meg is mutathatná mit kell utána csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!