Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Manapság van barátság extrákkal?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság van barátság extrákkal?

Figyelt kérdés
Olyan aki csak ilyen barátság extrákkal kapcsolatban benne lenne. Nyílván tudom hogy van de még életembe nem hallottam ilyenről környezetemből. Illetve ha van is, hol érdemes keresgélni? Ismerősök kicsit offosnak tűnnek hisz talán bunkóságnak veszik és utána életre kellemetlen lesz.

2023. jún. 30. 22:02
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Van bőven, szinte bárkivel lehet ilyen kapcsolatod főleg társkeresőn.
2023. jún. 30. 22:04
 2/9 A kérdező kommentje:
Társkeresővel az a baj hogy tőlem idősebb korosztály van jelen. Elmúltam bőven 18 de ott a velem egykorúak nem tudom mennyire vannak jelen.
2023. jún. 30. 22:11
 3/9 anonim ***** válasza:
38%

Igen létezik, sőt a partnerekesőkön a nők többsége pont hogy nem csak szexet keres hanem valamiféle kapcsolat-szerűséget, amiben sokkal több minden van mint csak a testiség, de még nem is az összebútorozós verzió.

Keresni... ott van minden nap az ember orra előtt, csak észre kell venni a lehetőséget és cselekedni. Nincs olyan hely, hogyaszongya' odamegyek / regisztrálok és máris két levéből egy köszönésből azonnal szimpátia, vonzalom, vágy van.

2023. jún. 30. 22:13
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen nem is vártam hogy hármasával sorakoznak :D
2023. jún. 30. 22:15
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát akkor meg? Ismerkedj normál módon és elválik meddig gurul az adott kapcsolat. Úgyis kiderül menet közben mit akartok egymástól (vagy mit nem).
2023. jún. 30. 22:19
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Én is ilyen lányt keresek Budapesten. Én 40es vagyok. Barátság extrákkal kapcsolatra támogatással.
2023. jún. 30. 22:23
 7/9 anonim ***** válasza:
Ez a szexkapcsolat?
2023. jún. 30. 22:55
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
#7 nem teljesen. A szexkapcsolat amikor csak dugni járnak össze és semmi több. A barátság extráknál vannak egyéb - ágyon kívüli - programok is, s barátként számíthatnak a másikra, de nem akarnak összebútorozni úgymond járni.
2023. jún. 30. 23:09
 9/9 anonim ***** válasza:
68%

8ad én ágyon kívüli programokra nem lennék vevő mert nem vagyok független. De volt ilyen kapcsolatom egy fiatal lánnyal, évekig működő.

Ő független volt nála találkoztunk. De én mindenben segítettem.

Ha kellett össze rakrtam egy bútort neki, ha kellett elvittem ide oda, és persze volt H megszorult akkor segítettem. Heti 1 v 2 X taliztunk.

Közte is beszéltünk emailebn

2023. júl. 1. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!