Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed arról ha egy tini idősebb pasival veszti el a szüzességét?
14 évesre normál esetben nem kellene felizgulnia egy pasinak, abban a kommentelők egy részének igaza van. Csak nőként én azt látom, hogy a lányok elképesztően korán érnek fizikailag! (mentálisan nem feltétlenül). Nem vagyok sokkal idősebb, csak 23, és nem egyszer nézném őket 16-18 évesnek... egyébként épp a mentális éretlenség miatt (általánosítva, kivételek vannak), ha a pasi tudja a másik fél életkorát, tutifixen nem mennék bele ilyenbe és nem is értek ezzel egyet. Plusz kockáztat vele pár keresetlen szót a szülőktől is. :)
(Egyébként én 19 voltam, mikor elvesztettem a szüzességemet bőven 40 felettivel, de mégsem 14...)
Bár legális, de szerintem akármilyne gyorsan nőnek fel a fiatalok, 14 évesen mégnem kell szexelni. Fejben is fel kell hozzá nőni, nem csak biológiailag. Ráér. 14 évesen masztizzon, próbálkozzon, a pasijával pettinglejen, sőt ha szűz a srác akkor közösen fedezzék fel egymást, lassan. Szerintem ez pszichésen jobb.
Persze nem jelenti azt, hogy ha egy 14 éves lány lefekszik egy 30+ vagy 40+ hapsival feltétlenül sérül, vagy nem elég érett hozzá, de azért ez ritkább.
#19 végre egy normális hozzászólás pro és kontra!
A lelkileg/fejben érettségnél sokat számít a családi és tágabb környezett.
Otthon mennyit foglalkoznak a fiatallal, hogyan készítik fel.
Nekem semmiféle emócionális, pszichós zavarom nem lett tőle.
Ráadásul nincsenek frusztracióim. #4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!