Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor az egyéni gond, a többi nőnek csupasz és sima, selymes a puncija.
Nem. Semmilyen módszerrel nem szőrtelenítem. Még a bikinivonalam sem.
Egyébként ilyenkor minden szőrutáló hatalmas dzsungelekre gondol, nekem ritkásabb, finomabb tapintású, világosabb színü.
21
"a többi nőnek csupasz és sima, selymes a puncija."
Nem mindnek.
21# szerencse, hogy nem a te gondod.
Állandó partnerem van évek óta. :) Ha meg neki a szőrös is tetszik, akkor mit kínlódjak?
Ja és csak ezért nem keres olyan nőt, akinek csupasz van.
Nekem az az elvem, hogy mindenki úgy tartja, ahogy neki jól esik, én bele nem pofázok, az a lényeg, hogy ő jól / kívánatosnak / nőnek érezze magát. (És ezt viszont is elvárom.) Velem mindenki jól jár, mert én a szőröst pont olyan izgatónak tartom, mint a fazonost vagy a csupaszt.
Viszont olvastam nemrég az okosságot, hogy a sokpengés borotva direkt szar a bőrnek, attól készül ki.
Ez ma már ritkaság, alig van ilyen. ezzel lehet egyedül vagy: "Még a bikinivonalam sem." néz szét egy strandon, senkinek nem lóg ki szőr a bugyijából, de mostanában sok férfi keres szőröset, mert már unja, hogy mindenkinek csupasz, újra lesz keletje.
26
A bikinivonalamban végképp ritkás a szőrzet, mert sok éve villanófénnyel kezelték ott. Amúgy 2 napja voltam strandon, senki nem nézte meg, senkit nem érdekelt.
"senki nem nézte meg"
na hát ezt nem tudhatod biztosra, én meg pont azt mondom, hogy volt olyan férfi aki megnézte a puncidat, azt nyilván nem tudom láthatta-e a ritkás szőrzetedet, de meg nézni, biztos megnézték.
Mivel egyre több férfi keres most szőrös puncit, így majd ellőbb utóbb tényleg újra divat lesz, persze nem olyan lesz majd mint a 90-es években, de mondjuk egy rövidre vágott, teljesen szőrös lehet divat lesz, még lehet a bugyiból is kilóghat.
Persze nem itthon fog eu kezdődni, hanem az USA ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!