Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ti borotváljátok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti borotváljátok a puncitokat?

Figyelt kérdés

2023. jún. 27. 23:42
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
22%

Akkor az egyéni gond, a többi nőnek csupasz és sima, selymes a puncija.

2023. jún. 28. 09:04
 22/41 Katica997 ***** válasza:
100%
Igen
2023. jún. 28. 09:06
 23/41 anonim ***** válasza:
71%

Nem. Semmilyen módszerrel nem szőrtelenítem. Még a bikinivonalam sem.

Egyébként ilyenkor minden szőrutáló hatalmas dzsungelekre gondol, nekem ritkásabb, finomabb tapintású, világosabb színü.

21

"a többi nőnek csupasz és sima, selymes a puncija."

Nem mindnek.

2023. jún. 28. 09:23
 24/41 anonim ***** válasza:
88%

21# szerencse, hogy nem a te gondod.

Állandó partnerem van évek óta. :) Ha meg neki a szőrös is tetszik, akkor mit kínlódjak?

Ja és csak ezért nem keres olyan nőt, akinek csupasz van.

2023. jún. 28. 09:27
 25/41 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az az elvem, hogy mindenki úgy tartja, ahogy neki jól esik, én bele nem pofázok, az a lényeg, hogy ő jól / kívánatosnak / nőnek érezze magát. (És ezt viszont is elvárom.) Velem mindenki jól jár, mert én a szőröst pont olyan izgatónak tartom, mint a fazonost vagy a csupaszt.

Viszont olvastam nemrég az okosságot, hogy a sokpengés borotva direkt szar a bőrnek, attól készül ki.

2023. jún. 28. 09:52
 26/41 anonim ***** válasza:
74%

Ez ma már ritkaság, alig van ilyen. ezzel lehet egyedül vagy: "Még a bikinivonalam sem." néz szét egy strandon, senkinek nem lóg ki szőr a bugyijából, de mostanában sok férfi keres szőröset, mert már unja, hogy mindenkinek csupasz, újra lesz keletje.

2023. jún. 28. 10:10
 27/41 anonim ***** válasza:
91%

26

A bikinivonalamban végképp ritkás a szőrzet, mert sok éve villanófénnyel kezelték ott. Amúgy 2 napja voltam strandon, senki nem nézte meg, senkit nem érdekelt.

2023. jún. 28. 10:13
 28/41 anonim ***** válasza:
76%
Amúgy ez tényleg igaz, hogy az inga, miután elérte a szélsőséges végpontot, kezd visszalengeni, és megint jön divatba a fanszőr.
2023. jún. 28. 10:16
 29/41 anonim ***** válasza:
63%

"senki nem nézte meg"

na hát ezt nem tudhatod biztosra, én meg pont azt mondom, hogy volt olyan férfi aki megnézte a puncidat, azt nyilván nem tudom láthatta-e a ritkás szőrzetedet, de meg nézni, biztos megnézték.

2023. jún. 28. 10:17
 30/41 anonim ***** válasza:
58%

Mivel egyre több férfi keres most szőrös puncit, így majd ellőbb utóbb tényleg újra divat lesz, persze nem olyan lesz majd mint a 90-es években, de mondjuk egy rövidre vágott, teljesen szőrös lehet divat lesz, még lehet a bugyiból is kilóghat.

Persze nem itthon fog eu kezdődni, hanem az USA ban.

2023. jún. 28. 10:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!