Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a gimnazista ismerőseim jönnek be a harmincas nőknek?
a kerdes jo, a tendenciat en is eszrevettem.
en annak tudom be, hogy 30-35 evesen amelyik no meg nem hazas/anyuka, ott mar kezdi erezni, hogy a vonat lassan de biztosan elmegy.
megprobaljak fiatalnak mutatni magukat azzal, hogy ilyen fiatal sracokra nyomulnak, csak azzal nem szamolnak, hogy egy fiatal huszonéves "csődörnek" már nem fog kelleni hosszútávon egy 35 éves már itt-ott nem olyan feszes, picit már ráncosodó, picit már lógó fenekű nő, mert neki még ott vannak a huszonévesek, esetleg a 19 évesek is, vagy ha mégis megmarad mellette, akkor sem fog gyereket csinálni neki, mert huszonévesen a fiú még élni akar - helyesen.
szerintem max kalandra vagy saját hiúságot legyezgetni kell nekik.
43F
mit jelent a vonzalom?
egy numerara lehet, hogy vonzoak mint egy kopaszodo 40-es, de tedd hozza, hogy egy huszonevesnek meg nincs olyan egzisztenciaja, mint egy 30-40 evesnek, igy egy kapcsolatban o hatranybol indul.
marpedig a nok nagy resze azert az biztonsagot es a kiszamithatosagot is keresi mar ilyen idos korban.
nyilvan en is szivesebben apolgatnek egy feszes mellu huszoneves medikat, mint a 38 eves szilikonmellu milf anyukat aki mar festi a hajat, hogy eltuntesse az osz hajszalakat es tulesett X szepeszeti beavatkozason, hogy valamit visszakapjon a fiatalsagabol.
kerdes az ilyen kapcsolatok jovokepe, celja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!