Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, mi alapján választotok nőt egy alkalmi során? Miket vesztek figyelembe?
Figyelt kérdés
2023. jún. 23. 11:04
1/9 anonim válasza:
Ott leginkább a külső számít.
Tehát ismeretlenül is szexuális értelemben vonzó legyen.
Ez természetesen mindenkinek más - mást jelent.
2/9 anonim válasza:
Szimpátia, vonzalom és azt, hogy mennyire van meg az összhang egymás között és mennyire tud felizgatni akár csak egy beszélgetéssel vagy flörtöléssel.
Ha egészséges lennék ez alapján választanék.
3/9 anonim válasza:
Kisugárzás, megjelenés, kommunikáció - ez jön le elsőre. Nekem vannak még egyéb jelek, ami egy szubkultúra része - pl. bdsm világából szub nyaklánc.
45/F
4/9 anonim válasza:
Alkalmira soha nem voltam alkalmas. Már késő.
5/9 anonim válasza:
Nem szoktam alkalmilag szexelni, ugyanis nem vagyok patkányféreg, aki annak érzi magát, az szokott.
6/9 anonim válasza:
Karakter, intelligencia, diszkréció. Nem mondom, hogy mindegy hogy néz ki, de legyen meg az a bizonyos kémia, és merjen nő lenni mellettem, akár ha alkalmilag is.
7/9 anonim válasza:
Én azt nézem, hogy a csaj meghódítása mekkora siker lenne mekkora kockázat mellett (risk & reward). Bár igazából 1 kivétellel soha nem sikerült azt a nőt felszednem és rövid úton szexbe vinnem, aki igazán tetszett volna. Ezért többnyire azokkal a lányokkal volt alkalmim, akik eleve nem a legszebbek voltak.
8/9 anonim válasza:
Szimpátia némi IQ és külsöleg legyen telt. Nem is a melle inkább a feneke az sem baj ha nagy, söt csak kerek legyen.
9/9 Csabi 30 válasza:
Szexisen öltözz ami jól kiemeli a popsid,cicid formáját.Nálam ez jön be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!