Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik, mi alapján választotok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, mi alapján választotok nőt egy alkalmi során? Miket vesztek figyelembe?

Figyelt kérdés
2023. jún. 23. 11:04
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ott leginkább a külső számít.

Tehát ismeretlenül is szexuális értelemben vonzó legyen.

Ez természetesen mindenkinek más - mást jelent.

2023. jún. 23. 11:07
 2/9 anonim ***** válasza:
66%

Szimpátia, vonzalom és azt, hogy mennyire van meg az összhang egymás között és mennyire tud felizgatni akár csak egy beszélgetéssel vagy flörtöléssel.

Ha egészséges lennék ez alapján választanék.

2023. jún. 23. 11:23
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Kisugárzás, megjelenés, kommunikáció - ez jön le elsőre. Nekem vannak még egyéb jelek, ami egy szubkultúra része - pl. bdsm világából szub nyaklánc.

45/F

2023. jún. 23. 11:27
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Alkalmira soha nem voltam alkalmas. Már késő.
2023. jún. 23. 11:58
 5/9 anonim ***** válasza:
43%
Nem szoktam alkalmilag szexelni, ugyanis nem vagyok patkányféreg, aki annak érzi magát, az szokott.
2023. jún. 23. 12:01
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Karakter, intelligencia, diszkréció. Nem mondom, hogy mindegy hogy néz ki, de legyen meg az a bizonyos kémia, és merjen nő lenni mellettem, akár ha alkalmilag is.
2023. jún. 23. 12:02
 7/9 anonim ***** válasza:
77%
Én azt nézem, hogy a csaj meghódítása mekkora siker lenne mekkora kockázat mellett (risk & reward). Bár igazából 1 kivétellel soha nem sikerült azt a nőt felszednem és rövid úton szexbe vinnem, aki igazán tetszett volna. Ezért többnyire azokkal a lányokkal volt alkalmim, akik eleve nem a legszebbek voltak.
2023. jún. 23. 12:35
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Szimpátia némi IQ és külsöleg legyen telt. Nem is a melle inkább a feneke az sem baj ha nagy, söt csak kerek legyen.
2023. jún. 23. 12:59
 9/9 Csabi 30 ***** válasza:
Szexisen öltözz ami jól kiemeli a popsid,cicid formáját.Nálam ez jön be.
2023. jún. 24. 15:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!