Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, szeretitek ha lepisilnek? Vagy lepisilitek a párotokat ha kéri?
Én személy szerint szeretem. Mi a párommal mindketten előző kapcsolatainkból hoztuk ezt a fajta vonzalmunkat és szerencsére jól egymásra találtunk és heti szinten gyakoroljuk is.
Mivel én alapból spriccelős nő vagyok így nekünk még ez is pluszban társul ehhez a fétishez. Közös tusolás vagy fürdés elengedhetetlen enélkül, néha simán szex közben is elengedjük magunkat, meg próbáljuk változatosan csinálni.
Bár lehet mi picit túlzásba visszük, de mi nyaranta szoktunk pisiből jegkockát csinálni, vagy telenete teát és alkalom adtán főzéshez is használjuk. Ez lehet másnak túl bizarr, de nekem például nagyon ízlik a párom pisije, így pluszban élvezem.
Volt ilyenben részem. Exem kérte, hogy pisiljekna szájába miután elmentem a nyalástól.
Mindig meg itta a mind, azt mondta nagyon finom. Sosem lett soha semmi baja.
De utána úgy megdugott, hogy másnap is éreztem. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!