Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, szeretitek ha lepisiln...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, szeretitek ha lepisilnek? Vagy lepisilitek a párotokat ha kéri?

Figyelt kérdés
2023. jún. 21. 23:06
 1/7 anonim ***** válasza:
69%
Undorral tölt el mindkettő gondolata, de szerencsére a páromat nem is vonzza az ilyesmi.
2023. jún. 21. 23:09
 2/7 anonim ***** válasza:
49%

Én személy szerint szeretem. Mi a párommal mindketten előző kapcsolatainkból hoztuk ezt a fajta vonzalmunkat és szerencsére jól egymásra találtunk és heti szinten gyakoroljuk is.

Mivel én alapból spriccelős nő vagyok így nekünk még ez is pluszban társul ehhez a fétishez. Közös tusolás vagy fürdés elengedhetetlen enélkül, néha simán szex közben is elengedjük magunkat, meg próbáljuk változatosan csinálni.

Bár lehet mi picit túlzásba visszük, de mi nyaranta szoktunk pisiből jegkockát csinálni, vagy telenete teát és alkalom adtán főzéshez is használjuk. Ez lehet másnak túl bizarr, de nekem például nagyon ízlik a párom pisije, így pluszban élvezem.

2023. jún. 21. 23:26
 3/7 anonim ***** válasza:
25%
Én szívesen ráverném egy csajnak a szájába szex végén, majd tele hugyoznám a kis száját
2023. jún. 21. 23:51
 4/7 anonim ***** válasza:
63%

Volt ilyenben részem. Exem kérte, hogy pisiljekna szájába miután elmentem a nyalástól.

Mindig meg itta a mind, azt mondta nagyon finom. Sosem lett soha semmi baja.

De utána úgy megdugott, hogy másnap is éreztem. (:

2023. jún. 22. 00:00
 5/7 anonim ***** válasza:
25%
Én popsiba pisilek.
2023. jún. 22. 00:10
 6/7 anonim ***** válasza:
94%
Számba nem szeretem, de arcra, testre szoktam kapni. Van hogy úgy "mossa" le a spermáját az arcomról, az izgi pl.
2023. jún. 22. 08:26
 7/7 anonim ***** válasza:
68%
Volt barátom aki szerette nézni a pisilésemet, meg néha kézzel elvitte magát az élvezés közelébe és pisiléssel élveztettem el. Én nem szeretném ha lepisilnének.
2023. jún. 22. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!