Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex közben alacsony csajjal?
Figyelt kérdés
Jártatok már úgy hogy nagyon be voltatok indulva a lányra, de olyan alacsony volt hozzátok képest, és az ágy is annyira alacsonyan volt, hog valahogy sehogy sem lehetett megtalálni az ideális pénzt, és emiatt tiszta kínlódás volt az egész?2023. jún. 21. 01:20
1/9 A kérdező kommentje:
ideális pózt, nem pénzt, mielőtt valaki ezzel trollkodna :D
2023. jún. 21. 01:31
2/9 anonim válasza:
Exemmel nagyon sokat kínlódtam, kb csak a lovagló volt amit tudtunk használni, de ott is én emelgettem mert a lábai nem értek le normálisan. 35 centi különbség volt
3/9 anonim válasza:
Semmi gond nem volt alacsony nővel a szex során, pedig én jó magas férfi vagyok. Nem kínlódás, hanem élvezetes szex volt.
4/9 anonim válasza:
Meg lehet találni a megfelelő pozt és helyet.
5/9 anonim válasza:
Sokkal gyakoribb, hogy nincs elég párna az aktushoz. Ázsiában dugtam egy extrém kicsi csajt, kb. 140 lehetett, vettem a boltban 6 kispárnát, aztán nem volt gond. Lovagolni is tudott.
6/9 anonim válasza:
Volt egy barátnőm aki 148 cm volt, én pedig 178 cm. Nagyon jó volt vele a sex.
8/9 A kérdező kommentje:
Hát nekem volt már, csináltuk előröl, kb ráfeküdtem, a homloka max a nyakamnál volt, elég gáz szitu volt, hiába penge volt a csaj
2023. jún. 21. 12:51
9/9 anonim válasza:
Igen, nekem is fura volt, amikor nálam sokkal magasabb sráccal voltam, van egy kedvenc pózom, ami vele sehogy se jött össze. Az a nálam kicsit magasabbal volt igazán élvezetes. De lehet, hogy csak ki kellett volna tapasztalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!